VIDEO Serena Williams are viitorul asigurat după ce renunță la tenis. Uite ce provocator dansează!

24 Septembrie 2018, 01:08


	VIDEO Serena Williams are viitorul asigurat după ce renunță la tenis. Uite ce provocator dansează!
Autor: Dan Brumar

Serena Williams are mișcările care trebuie și în afara terenului de tenis. Veterana circuitului WTA a dansat lasciv în cadrul unui show muzical de televiziune, care va fi prezentat în fața a milioane de telespectatori în cursul acestei săptămâni.

Serena Williams (36 de ani) a stârnit ropote de aplauze în cadrul show-ului de televiziune Lip Sync Battle, în care celebritățile se întrec în a imita cu acuratețe un număr muzical. Jucătoarea de tenis a executat un dans lasciv, similar celui pe care l-a interpretat în videocliplul piesei „Sorry” a lui Beyonce. Da, Serena Williams a fost cooptată de producătorul muzical al lui Beyonce în videoclipul piesei „Sorry”, lansat de solistă în anul 2016. Jucătoarea de tenis a explicat într-un interviu acordat Associated Press cum a ajuns să facă parte din proiect.

„Îl știu pe producător de la vârsta de nouă ani. O știu și pe Beyonce destul de bine, așa că amândoi mi-au zis ceva de genul: Ne-ar plăcea să apari în acest cântec. Este despre putere, despre curaj și asta este ceea ce vedem noi în tine”, a mărturisit Serena. Lui Beyonce i-a plăcut atât de mult colaborarea cu Serena, încât a chemat-o cu ea pe scenă la finalul turneului ei muzical din 2016.

Fosta mare campioană a avut curaj și de data asta și s-a dat în stambă pe ringul de dans, într-un episod al show-ului Lip Sync Battle care a fost înregistrat pentru a fi televizat ulterior. Însă, imagini de la filmări au scăpat în media de peste Ocean și au fost publicate de TMZ.

 

Luna septembrie a fost ciudată pentru Serena Williams. A pierdut finala de la US Open în fața japonezei Naomi Osaka, meci în care a fost penalizată cu un game din cauza contestării arbitrajului. „Circul” pe care l-a făcut pe teren în timpul partidei i-a astras antipatia jurnaliștilor australieni de la The Herald Sun, care au deschis ziarul cu o caricatură ce a stârnit discuții aprinse și acuzații de rasism.
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO