• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • VIDEO Nicoleta Svârlefus, despre horoscopul lunii septembrie. "Se anunță o lună agitată și încărcată!"

VIDEO Nicoleta Svârlefus, despre horoscopul lunii septembrie. "Se anunță o lună agitată și încărcată!"

VIDEO Nicoleta Svârlefus, despre horoscopul lunii septembrie. "Se anunță o lună agitată și încărcată!"

Un nou capitol s-a din acest an s-a încheiat, odată cu venirea toamnei. 

Se anunță o lună plină de activitate și multe oportunități atât pe plan financiar cât și pe plan social. Astrologul Nicoleta Svârlefus a explicat în direct pentru emisiunea "Vorbește Lumea" care sunt punctele forte ale fiecărei zodii în luna septembrie.

Berbec: Nativii din această zodie au parte de oportunităț profesionale, spor și eficiență la lucru. De asemenea se anunță o lună plină de activitate atât profesională cât și socială. Berbecilor le este recomandat să se dedice cât mai mult relațiilor și să soluționeze anumite probleme de cuplu. 

Gemeni. Au o lună agitată, vor intra în multe conflicte. Nativii din zodia gemenilor au tendința de a vorbi cât mai mult și trebuie să aibă grijă la cum vor transmite informațiile primite de la oamenii din jurul lor. Vor avea parte de oportunități, își pot găsi noi locuințe sau se pot muta și stabili în alte țări. 

Balantă: În prima jumatate a lunii, nativii din zodia balanță trebuie să se ocupe cât mai mult de sănătate, odihnă și relaxare. Le este recomandat să ia o pauză la locul de muncă ca să-și recapete puterile. În a doua parte a lunii septembrie, aceștia vor avea parte de proiecte noi, relații si parteneriate. 

Mai jos puteți vedea horoscopul complet:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni