• PRO TV
  • VIDEO Fanii lui Beyonce în delir după ce artista i-a lăsat să creadă că e însărcinată cu cel de-al 4-lea copil

VIDEO Fanii lui Beyonce în delir după ce artista i-a lăsat să creadă că e însărcinată cu cel de-al 4-lea copil

VIDEO Fanii lui Beyonce în delir după ce artista i-a lăsat să creadă că e însărcinată cu cel de-al 4-lea copil

Cântăreaţa a fost filmată zâmbind sugestiv în timp ce îşi mângâia burtica pe scena, strategie folosită identic în anul 2011, când aceasta a anunţat sarcina cu prima sa fiica, Blue Ivy, la premiile MTV Video Music Awards.

Numeroase filmuleţe surprinse la concertul lui Beyonce de pe 8 iulie, în Roma, au stârnit nebunie în rândul fanilor care par să creadă că vedeta este însărcinată din nou. Fanii au recunoscut imediat asemănarea gestului făcut cu cel din 2011, iar acum internetul este convins că acesta nu a fost o coincidenţă. 

Zvonurile legate de sarcină au început cu ceva timp în urmă, la începutul turneului “On The Run II”,în care este implicat şi soţul acesteia, Jay-Z. Argumentele au fost legate de ţinutele în care Beyonce s-a prezentat pe scena, care au inclus pelerine şi accesorii ce acopereau abdomenul. Rochiile mulate ce au arătat o mică burtică i-au făcut pe fani să se întrebe dacă artista este balonată sau ar putea fi la începutul unei sarcini. 

Deşi o poză postată pe Instagram de cântareată în urmă cu o săptamană o arată alături de o sticlă de bere, admiratorii săi au sugerat că imaginea nu le va schimba părerea. În comentarii, aceştia spun că nu există o dovadă că alcoolul a fost consumat de ea.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Acesta ar fi cel de-al patrulea copil al cuplului, Blue Ivy, având acum 6 ani, iar gemenii, Rumi şi Sir Carter, un an. Beyonce a declarat de multe ori că îşi doreşte o familie cât mai mare şi că vrea să aibă copii până la vârsta de 40 de ani. 

Momentan, cei doi nu au facut niciun comentariu la adresa zvonului, însă filmuleţele recente au convins fanii că bănuielile lor sunt întemeiate. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni