• PRO TV
  • VIDEO Direcția 5 lansează „Îți promit”, o declarație supremă de dragoste

VIDEO Direcția 5 lansează „Îți promit”, o declarație supremă de dragoste

VIDEO Direcția 5 lansează „Îți promit”, o declarație supremă de dragoste

Direcția 5 lansează single-ul „Îți promit”, însoțit de un lyric video emoționant și romantic. Muzică este semnată de Marian Ionescu, în timp ce versurile sunt compuse de către Dinu Olarasu.

„Această piesă reprezintă declarația supremă de dragoste dintre două suflete care își promit că iubirea lor va dura pentru totdeauna, că vor merge mâna în mâna pe drumul viețîi și că timpul nu le va schimbă sentimentele. «Îți promit» este cea de-a două piesă care va fi inclusă, alături de «Paradis», pe următorul nostru album”, declara Marian Ionescu, liderul trupei.

Odată cu lansarea noului single, direcția 5 continuă să prezinte publicului balade romantice, cu versuri pe care interpretarea solistilor le fac memorabile. De altfel, noile piese vor putea fi ascultate pe următorul album intitulat „În culori”, a cărui lansare e programată la sfârșitul anului 2018.

După ce în 2016, direcția 5 a sărbătorit 25 de ani de carieră cu albumul “Love, Peace & Harmony”, în noiembrie 2017 trupa lansează albumul „Happy Days”, material discografic pe care putem auzi piesele „Când sunt cu ține”, „Să-i iert păcate”(alături de Adi Șînă), „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”. Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Șeicărescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul direcția 5 s-a înființat în 1991, în București. Un an mai târziu, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face că direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. 

Vocea feminină îi aparține Alinei Crișan, fosta membră a trupei ASIA, care a început colaborarea cu direcția 5 în 2015. De atunci, Alina este o prezența constanța la concertele și evenimentele la care participa trupa. 

În cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume și zeci de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzică românească – Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni