• PRO TV
  • VIDEO Cristiano Ronaldo filmat  pe ringul de dans cu tânăra care l-a acuzat de viol

VIDEO Cristiano Ronaldo filmat  pe ringul de dans cu tânăra care l-a acuzat de viol

VIDEO Cristiano Ronaldo filmat  pe ringul de dans cu tânăra care l-a acuzat de viol

Un filmuleț care datează din 2009 îl arată pe starul de la Juventus dansând lasciv cu o tânără înflăcărată. La câteva ore de la distracția din club, Cristiano Ronaldo ar fi dus dezmățul la un alt nivel, abuzând sexual de ea.

Tânăra din imaginile făcute publice de presa britanică este Kathryn Mayorga, o dansatoare profesionistă de club. În 13 iunie 2009, superstarul celor de la Juventus a petrecut o noapte în compania ei. Mai întâi a dansat cu ea într-un club din Palms Hotel and Casino din Las Vegas. După distracția din club, Ronaldo a dus-o în apartamentul luxos în care era cazat și ar fi abuzat sexual de ea. Fotbalistul, care a fost exclus de curând din naționala Portugaliei din cauza acestui incident, a negat în permanență acuzațiile care i s-au adus.

FOTO: Captură Daily Mirror


Imaginile care au ajuns acum în presă au fost realizate de un alt client al clubului, cu telefonul mobil. În fimuleț se poate vedea cât de apropiați sunt cei doi. Au dansat îmbrățișați, s-au sărutat și au consumat băuturi alcoolice, fără să le pese de cei din jur. 


Povestea violului a fost făcută publică în aprilie 2017, printr-un articol publicat de ziarul german Der Spiegel. Într-o anchetă ulterioară, punblicația scria că femeia a primit 375.000 de dolari pentru a nu depune plângere și pentru a ține totul secret. În 2018, Kathryn Mayorga l-a dat în judecată pe starul lui Juventus, denunțând această înțelegere financiară. Femeia a cerut, așadar, redeschiderea dosarului din 2009.

Ronaldo neagă totul

„Neg cu fermitate toate acuzațiile care au fost lansate la adresa mea. Violul este o crimă abominabilă, care contravine cu toate credințele mele. Oricât de mult aș vrea să-mi reabilitez numele, refuz să alimentez spectacolul mediatic creat de oameni care încearcă să-și facă publicitate pe seama mea”, a spus fotbalistul.

Cu toate acestea, acuzațiile de viol curg ca apa de râu asupra lui Ronaldo. Conform avocatei lui Kathryn Mayorga, Ronaldo ar mai fi abuzat de o femeie, în 2005. 

După un meci între Manchester United și Fulham, disputant la Londra, Ronaldo și un alt bărbat ar fi fost acuzați de viol. Ulterior, una dintre acuzatoare și-a retras afirmația, iar autoritățile engleze au rămas fără dovezi pentru a continua ancheta.

Sunt mai mult decât pregătită să zbor la Londra și să o găsesc pe această femeie. Este foarte important pentru Ancheta noastră să o găsim și să stăm de vorbă cu ea. Ar putea să dețină informații prețioase, care ne pot ajuta în acest caz” a declarat, pentru Daily Mirror, Leslie Stovall, avocata lui Mayorga.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni