• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Victoria Raileanu, viața după divorț: “Înainte de despărțire, ajunsesem să nu mă mai recunosc”

Victoria Raileanu, viața după divorț: “Înainte de despărțire, ajunsesem să nu mă mai recunosc”

Actrița Victoria Raileanu, cunoscută din serialul “Vlad”, a făcut dezvăluiri în exclusivitate, în emisiunea “Vorbește lumea”, despre cea mai grea perioadă din viața ei, divorțul de tatăl băiețelului ei.

Victoria Raileanu a povestit cum a ajuns la despărțire, cum a depășit momentul, ce lecții a învățat din această experiență, dar și în ce relații a rămas cu fostul soț, Conrad Mericoffer.

“Noi am avut niște probleme de mai mult timp. Foarte puțini oameni știu că noi am mai avut o despărțire, acum aproape trei ani. Atunci am divorțat oficial, cu acte. Am trecut printr-o perioadă foarte grea atunci. Nu am știut cum să trecem peste altfel și am divorțat. Am stat despărțiți patru luni și apoi fiecare de frica de a fi singur, de a o lua de la capăt cu altcineva…ne-am împăcat, doar că între noi erau niște lucruri nevorbite, pe care noi nu știam cum să le punem pe masă. Noi nu am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt, nu am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației. (…) Mi-am propus să mă vindec. Eu nu mă mai cunoșteam. Înainte de despărțire ajunsesem să nu mă mai recunosc”, a declarat actrița.

Victoria Raileanu și Conrad Mericoffer s-au cunoascut în timpul facultății, iar după terminarea studiilor s-au căsătorit. Cei doi actori sunt părinții unui băiețel, pe nume Carol, în vârstă de cinci ani. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni