• Emisiuni
  • VLAD
  • Victoria Raileanu, despre personajul ei din superproducția ”VLAD”: ”Este o tipă care știe ce vrea”

Victoria Raileanu, despre personajul ei din superproducția ”VLAD”: ”Este o tipă care știe ce vrea”

Victoria Raileanu, despre personajul ei din superproducția ”VLAD”: ”Este o tipă care știe ce vrea”

Victoria Raileanu este Micky în ”VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. Actrița ne-a dat detalii despre personajul ei, dar și despre relația cu personajul principal.

”VLAD
”, producția care se anunță evenimentul cinematografic al anului, este povestea unui tânăr care, după ce este trădat de cei mai buni prieteni și de iubita sa, se întoarce în viața acestora cu un plan complicat de răzbunare. Cea care îl ajută pe Vlad în demersul său este Micky (personajul interpretat de Victoria Raileanu), pe care acesta a salvat-o din lumea interlopă. 

Citește și. 10 year challenge. Cum arătau actorii din surperproducția ”VLAD” acum 10 ani

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Victoria Raileanu a vorbit despre producția în care este implicată. ”Povestea serialului este concentrată în jurul lui Vlad, care este un tip... foarte frumos. Este un tip care caută răzbunare acum, pentru că a avut niște întâmplări în trecutul lui care l-au dat peste cap și acum se întoarce. Lucrurile se mai și complică la un moment dat, bineînțeles. 

Personajul meu este Micky, am fost racolată de Vlad. Provin dintr-o familie săracă și, la un moment dat, m-am gândit eu că vreau bani și vreau să mă descurc în viață și am devenit un soi de damă de companie... dar mai mult stăteam pe lângă bărbați la mesele de poker, aduceam băuturi, primeam cadouri scumpe pentru că, binețeles, acesta este și scopul meu. Și, la un moment dat, mă întâlnesc cu Vlad”.

Pentru că acesta o salvează și îi redă demnitatea, Micky îi rămâne recunoscătoare și loială lui Vlad. ”Eu și Barbu, personajul lui Dani Popescu, suntem oamenii care trebuie să afle tot felul de lucruri pentru Vlad. Micky este o tipă pe picioarele ei, știe ce vrea... Ea l-a ales pe Vlad pentru că Vlad i-a oferit o viață cu demnitate și asta își dorește foarte mult, să fie demnă, să fie respectată”. 

Citiți mai multe știri despre actorii din distribuția serialului VLAD pe site-ul vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Adrian Nartea, despre povestea serialului Vlad

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni