• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Valeriu Pănoiu ne vorbește despre nunta cosmică, momentul în care dorințele ni se împlinesc. Ce trebuie să facă zodiile

Valeriu Pănoiu ne vorbește despre nunta cosmică, momentul în care dorințele ni se împlinesc. Ce trebuie să facă zodiile

Astrologul și numerologul Valeriu Pănoiu a fost invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea. Acesta a vorbit despre nunta cosmică, un fenomen astrologic care începe azi și ne încarcă pozitiv.

"Fenomenul se va întâmpla din această seară, de pe la ora 22.00 până pe 15 aprilie, la ora 14.30. În fiecare an avem acest fenomen cu soare în Berbec și lună în Taur. (…) Această nuntă cosmică vine cu foarte multe porți deschise. E un fel de vortex astral în care noi ne putem seta intenții și de asta este atât de importantă nunta cosmică. (…) Va conta ceea ce gândim și simțim în următoarele două zile”, a spus Valeriu Pănoiu.

Astrologul a explicat ce trebuie să facă fiecare zodie în parte. “Berbecii, de exemplu, în aceste zile de nuntă cosmică trebuie să ia decizii și să înceapă niște acțiuni. Indiferent că e vorba de o afacere, un articol pe care îl scriu sau o întâlnire pe care vor să o demareze, o relație cu un client…berbecii trebuie să înceapă ceva”, a spus Valeriu Pănoiu.  

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni