• PRO TV
  • Vaccinul care trateaza 97% din tumorile canceroase poate fi lansat peste un an

Vaccinul care trateaza 97% din tumorile canceroase poate fi lansat peste un an

Vaccinul care trateaza 97% din tumorile canceroase poate fi lansat peste un an

Un nou vaccin care are potentialul de a vindeca tumorile canceroase poate fi disponibil in aproximativ un an de zile.

După vindecarea a 97% din tumorile canceroase la soareci, vaccinul va fi testat in cursul acestui an pe oameni cu limfom de grad scazut.

Daca va fi aprobat, vaccinul poate fi disponibil pentru pacienti in aproximativ un an. In ceea ce priveste efectele adverse, acestea sunt mult mai putine in comparatie cu alte medicamente si includ sforaitul sau febra.

Potrivit specialistilor, pacientii care vor folosi acest vaccin nu vor avea nevoie de chimioterapie. Oamenii de stiinta sunt de parere ca tratamentul va fi eficient pentru pacientii cu limfom de grad scazut, care spre deosebire de celelte tipuri de cancer este detectat de sistemul imunitar al organismului.

La testari vor participa 35 de pacienti, care vor primi doua doze ale vaccinului in decurs de sase saptamani. Doctorul Ronald Levy, oncologul care conduce studiul cu privire la noul vaccin, este de parere ca tratamentul poate aduce beneficii uriase pacientilor, insa admite ca inca este nevoie de multa munca pentru a fi lansat.

"Oamenii trebuie sa stie ca este inca devreme sa vorbim despre un tratament minune, insa ne straduim sa facem tot ce tine de noi. Cele doua medicamente pe care le contine vaccinul sunt produse de doua companii diferite si s-au dovedit a fi sigure pentru oameni, insa trebuie sa mai testam combinatia dintre ele", a declarat savantul pentru The San Francisco Gate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni