• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Vacanțe mai scumpe, servicii mai proaste. Corina Caragea, sfaturi pentru un sejur reușit

Vacanțe mai scumpe, servicii mai proaste. Corina Caragea, sfaturi pentru un sejur reușit

Corina Caragea a venit în platoul emisiunii „Vorbește lumea” cu sfaturi pentru cei care își doresc o vacanță de vis și lipsită de griji.

Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV adoră să călătorească și totodată să împărtășească din experiența ei pasionaților de călătorii. 

Având în vedere haosul din aeroporturi, Corina Caragea le recomadă românilor să opteze pentru o vacanță cu mașina. Pentru cei care totuși își doresc să zboare, vedeta îi sfătuiește să călătorească cu bagaj cât mai puțin, eventual doar cu cel de mână, și să evite zborurile cu escale multe.  

Corina a explicat și cum reușește să economisească bani atunci când planifică o vacanță. “De exemplu, de multe ori mă cazez mai la periferie sau chiar în orașul de lângă. Așa am făcut la Veneția. E adevărat că am fost cu mașina și m-am cazat undeva lângă Veneția, pentru că în Veneția e foarte scump, e foarte aglomerat, și atunci am profitat că sunt cu mașina și dau de trei ori mai puțin în orașul de lângă”, a spus Corina. 

Mai multe informații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni