• PRO TV
  • Un traficant de droguri a fost prins dupa ce iubita se lauda pe Instagram cu viata ei in stil "Kim Kardashian"

Un traficant de droguri a fost prins dupa ce iubita se lauda pe Instagram cu viata ei in stil "Kim Kardashian"

Un traficant de droguri a fost prins dupa ce iubita se lauda pe Instagram cu viata ei in stil "Kim Kardashian"

Emily Lock din Caerphilly, castiga la varsta de 20 de ani mai putin de 14.000 de dolari pe an, in timp ce lucra part-time ca si vanzator la un magazin alimentar. Desi avea un salariu mic, ea continua sa posteze poze pe Instagram cu hainele ei scumpe si vacantele luxoase si extravagante. 

Ea si iubitul ei traficant au cheltuit 115.000 de dolari pe stilul lor de viata "Kim Kardashian" care includea calatoritul in cele mai luxoase locuri hainele de firma. 


Sursa: Viral Thread

Price, care sustinea ca lucreaza in constructii, avea un Audi RS4. In schimb, Lock avea numai ochelari de soare de la Gucci, pantofi Christian Louboutin, genti de la Vivienne Westwood si parfumuri Christian Dior. 

Procurorul Roger Griffiths i-a explicat judecatorului Merthyr Tydifil ca cei doi au mers in vacanta in Paris, Amsterdam, Alicante si Dubai. 


Sursa: Viral Thread

Politistii au perchezitionat casa studentei in 2017 si au gasit o punga de plastic care continea 110 grame de cocaine de 83% puritate. De atunci, ofiterii s-au hotarat sa ii asculte telefonul lui Price si au gasit un mesaj intre el si prietenul lui, Kyle Crowley, unde s-a dat de gol ca el castiga mai mult de 2300 de dolari din traficul de droguri. 


Sursa: Viral Thread

Price a declarat ca a luat un imprumut de 45.000 de dolari si ca a fost angajat de o companie de constructii. Ofiterii i-au perchezitionat iar casa fetei si i-au gasit foarte multe obicte de valoare estimate la aproximativ 70.000 de dolari. 

Cand politistii au intervievat-o ea a declarat ca nu stia ca iubitul ei este traficant de droguri. 

In cele din urma, Price a fost condamnat la 7 ani de inchisore, in timp ce Emily a fost condamnata la 15 luni. 


Sursa: Viral Thread

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni