• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Un bărbat testat pozitiv cu COVID s-a deghizat în soția lui pentru a zbura cu avionul. Cum s-a dat de gol

Un bărbat testat pozitiv cu COVID s-a deghizat în soția lui pentru a zbura cu avionul. Cum s-a dat de gol

Veve și Coțofană ne aduc în fiecare zi știrile blană ale momentului. Astăzi, cei doi ne-au spus cum niște părinți și-au hrănit copilul cu cuburi de gheață, dar și cum un bărbat s-a deghizat în soția lui pentru a zbura cu avionul.

Un bărbat din Indonezia a încălcat legea, făcând un gest inconștient care a pus în joc sănătatea mai multor oameni. Testat pozitiv cu COVID, acesta a decis totuși să zboare cu avionul, dar să fenteze cumva sistemul. Ei bine, și-a pus hainele tradiționale musulmane ale soției lui, care îi lăsau doar ochii la vedere, i-a luat actele, testul negative de COVID și s-a urcat în avion. 

Cum a fost prins? Ei bine, bărbatul a mers la baie îmbrăcat în femeie, iar când a ieșit era îmbrăcat în hainele sale, de bărbat. O însoțitoare de bord l-a văzut și a alertat imediat autoritățile. 

Bărbatul va fi dat în judecată și, cu siguranță, sentința nu va fi tocmai ușoară. În prezent, Indonezia este una dintre cele mai afectate țări în cee ace privește infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Sursă foto: Shutterstock

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni