• PRO TV
  • Un baietel de patru ani a fost dat afara dintr-un restaurant. Motivul i-a socat pe toti

Un baietel de patru ani a fost dat afara dintr-un restaurant. Motivul i-a socat pe toti

Un baietel de patru ani a fost dat afara dintr-un restaurant. Motivul i-a socat pe toti

Este normal sa te simti invincibil cand pe tricou ai personajele ninja din desenele animate, dar in cazul baietelului de fata nici macar ele nu l-au putut salva. 

In varsta de numai patru anisori, Lewis Roberts a mers la un restaurant impreuna cu familia lui sa ia pranzul. Restaurantul se numeste The Tavern at Phillips din Atlanta, iar imediat ce s-au asezat la masa a venit la ei o femeie, angajata a restaurantului, si i-a rugat sa plece.

Motivul a fost unul de-a dreptul ilogic. Se pare ca luptatorii ninja pe de tricoul baietelului nu respectau Dress Code-ul restaurantului.

In acel moment parintii micutului au incercat sa ii explice doamnei ca baietelul are numai patru anisori si au cerut sa vorbeasca cu patronul restaurantului. Nici patronul a avut ganduri mai bune si i-a fortat pe cei trei sa paraseasca restaurantul cat mai repede cu putinta din acelasi motiv pentru care ii rugase si doamna de dinainte.

Mai jos aveti o imagine care demonstreaza care este Dress Code-ul restaurantului si de ce baietelul nu a putut sa ramana sa ia masa acolo alaturi de parintii sai. In ceea ce priveste aceasta intamplare, cand stirea a aparut in presa patronul si-a cerut scuze si a spus ca este vorba despre o neintelegere. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni