• PRO TV
  • Un baietel de 12 ani a furat banii parintilor si a plecat in vacanta in Bali

Un baietel de 12 ani a furat banii parintilor si a plecat in vacanta in Bali

Un baietel de 12 ani a furat banii parintilor si a plecat in vacanta in Bali

Un pusti de doar 12 ani din Sydney, Australia, a plecat in vacanta in Bali, dupa ce a furat cardul de credit al parintilor. Baiatul si-a pacalit bunica sa ii dea pasaportu si s-a facut nevazut, dupa o cearta cu familia sa. 

Suparat pe parintii sai, baiatul a hotarat sa plece intr-o vacanta in Bali, desi mama sa i-a interzis acest lucru. Pustiul le-a dovedit contrariul si si-a rezervat singur biletele de avion. 

Istet, australianul a gasit o companie aeriana care le permite minorilor sa zboare neinsotiti si a facut rezervazi la hotelul All Season din Bali, scrie The Guardian Australia. 

Baiatul le-a spus parintilor ca pleaca la scoala, insa a mers cu scuterul pana la gara, de unde a luat un tren spre aeroport. Apoi a urcat la bordul unui avion spre Perth, unde a facut o escala, dupa care a pornit intr-o aventura de zile mari spre Indonezia. 

Autoritatile l-au oprit o singura data, in Perth: "Mi-au cerut doar carnetul de elev si pasaportul, ca sa le dovedesc ca am implinit 12 ani. A fost minunat pentru ca imi doream mult sa plec intr-o aventura", a declarat copilul. 

Inventiv, copilul s-a cazat la hotel si le-a spus angajatilor ca el a sosit mai devreme, dar ca urmeaza sa ajunga si sora lui in scrut timp. 

Profesorii au fost cei care i-au alertat pe parinti. Acestia au facut tot posibilul sa il gaseasca si i-au descoperit "ascunzatoare" dupa ce au verificat istoricul cautarilor pe internet. 

"Am fost socati", a spus mama copilului. Nu se stie daca pustiul a fost pedepsit de parintii sai, insa e clar ca in viitorul apropiat acesta nu va mai vizita nicio tara exotica. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni