• PRO TV
  • Tu ce cadouri faci anul acesta? Afla ce spun despre tine cadourile pe care le oferi

Tu ce cadouri faci anul acesta? Afla ce spun despre tine cadourile pe care le oferi

Tu ce cadouri faci anul acesta? Afla ce spun despre tine cadourile pe care le oferi

Sarbatorile de iarna pot fi ceva foarte special pentru cupluri, indiferent ca se afla la inceputul relatiei sau nu. Asta pentru ca ofera ocazia de a face multe lucruri placute, amuzante, romantice, dar mai ales pentru ca se primesc si se daruiesc cadouri.

Cadourile pe care le faci partenerului tau de viata ar trebui sa il caracterizeze insa inainte de orice, te caracterizeaza chiar pe tine. Littlethings.com ne ofera o serie de insusiri pe care fiecare dintre noi le are, in functie de ceea ce alege sa ofere.

1.Lenjerie. In momentul in care oferi lenjerie intima trebuie sa acorzi foarte mare atentie asupra mesajului pe care vrei sa-l transmiti. Poate fi interpretat in feluri diferite. In primul rand poate inseamna ca sunteti un cuplu deschis. Apoi, poate insemna ca din relatia voastra lipseste pasiunea. In cazul acesta, poate in loc sa faci un astfel de cadou, ar trebui sa porti chiar tu o lenjerie speciala.

2.Bilete de calatorie. Un astfel de cadou se potriveste intr-o relatie de lunga durata. Pentru ca si tu vei merge in vacanta facuta cadou, ori acesta este un plan pe termen lung. Cadoul tau arata ca aveti o conexiune puternica si ca amandurora va plac aventurile.

3.Ceva facut chiar de tine. Un cadou handmade este ideal pentru a-i oferi partenerului tau o parte din tine. Acest tip de cadou va descrie ca pe un cuplu ale carui parti nu se tem sa fie vulnerabile una in fata celeilalte. Nu oricine are o asemenea incredere in perechea lui. Si, asa cum se spune, pentru voi "gestul conteaza".

4.Ceva despre care ati vorbit cu mult timp in urma. Sa oferi ceva ce partenerul tau a mentionat acum mult timp, poate insemna ca ai tras lozul castigator. Chiar daca e vorba despre un simplu obiect vazut in magazine acum ceva timp, faptul ca ai tinut minte si ca pentru tine a contat ca perechii tale ii place, o va face sa zambeasca. Acorzi atentie celui de langa tine si cadourile de acest gen te fac sa te simti bine in pielea ta.

5.Bijuterii. Din nou, un cadou caruia trebuie sa ii oferi atentie suplimentara. Nu vrei sa oferi ceva prea costisitor, care ar putea fi interpretat gresit. In acelasi timp, insa, inseamna ca iti vezi partenerul demn de a primi asemenea cadou extravagant si ca il pretuiesti peste masura, ceea ce nu este deloc rau.

6.Flori. Un cadou de ultim moment. Asta poate fi rau sau poate fi ceva bun. Intr-o relatie de lunga durata, florile sunt o idee buna doar atunci cand sunt oferite fara un motiv anume. Sa oferi flori de Craciun poate inseamna fie ca abia v-ati inceput relatia, fie ca nu acorzi prea mult cadourilor pentru perechea ta.

7. Un animal de companie. Asta da cadou pentru planuri pe termen lung! Nu poate spune decat ca vrei sa fii in relatia asta pentru mult timp de acum incolo. Chiar si asa, trebuie sa fii sigur ca perechea ta isi doreste un animal de companie si ca puteti avea grija de el. Cineva care face un astfel de cadou poate fi descris drept o persoana vesela si pozitiva.

8.Un cantec. Sau o poezie. In orice caz, ceva scris de tine. Un astfel de cadou arata ca sunteti genul de persoane care ies din zona de confort si nu vor sa fie catalogate ca un cuplu traditional. Aveti propriile reguli si va bucurati de fiecare moment al vostru, impreuna. Sunteti amuzanti, creativi si aventurieri, demni de invidiat.

9.O amintire din copilarie. Ca o papusa, un DVD cu un film sau un desen animat. Asta v-ar face cel mai cool cuplu. Cadourile "vintage" sunt in trend iar pe voi, ca pereche, va arata potriviti unul altuia.

10.O multime de cadouri. Daca esti tu cel care le primeste, te poti simti vinovat. Daca esti tu cel care le ofera, te poti simti neglijat. Ai grija sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Si sa nu para ca prin atatea cadouri incerci sa imbunatatesti ceva din relatia voastra.

11.Gadgeturi. Acesta ar fi cel mai practic tip de cadou pe care l-ai putea oferi. Nu inseamna decat ca esti realist si ca faci cadou doar lucruri folositoare, de care celalalt sa se poata folosi cu adevarat in viata de zi cu zi.

Tu ce ai ales pentru partenerul tau?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni