• PRO TV
  • Surpriza de proportii din partea lui Augustin: Vica si Ionut sunt servitorii saptamanii

Surpriza de proportii din partea lui Augustin: Vica si Ionut sunt servitorii saptamanii

Surpriza de proportii din partea lui Augustin: Vica si Ionut sunt servitorii saptamanii

Presiunea putinului timp ramas de petrecut in Ferma Vedetelor incepe sa se simta din ce in ce mai tare. Discutiile despre cum s-a ajuns pana aici, parcursul fermierilor, dar si ce urmeaza sa se intample de acum inainte iau amploare, iar strategiile incep sa prinda contur. Augustin, fermierul saptamanii, a decis sa ii puna pe Ionut si Vica servitorii saptamanii, pentru a se tine de promisiunile facute. 

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:25, de aproximativ 1.4 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 21:43, aproximativ 1.9 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 9.1 puncte de rating si 23.9% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 6.5 puncte de rating si 17.2% share.

Vizita negustorului Vasile nu a fost intampinata cu prietenie. Concurentii l-au luat la rost pentru ca i-a lasat fara hrana si au inceput sa ii planifice moartea, in gluma. Ei s-au tocmit pana la ultimul argint pentru produsele de care aveau nevoie si au plusat cu branza pentru a acoperi diferenta de bani. Dupa ce au finalizat targuiala, Vasile le-a promis o surpriza in schimbul a inca 10 arginti, care inca nu exista, dar se bazeaza pe incredere. 

Nea Rata a fost si el luat la rost de catre fermieri, pentru ca nu mai au mancare si nici bani: „Mai am sase gauri la curea si el vrea sa ii ridic garduri!”, a spus Dan. Surpriza cumparata de la negustor a fost adusa in ferma de nea Rata. Lui Ionut i s-a luminat privirea cand a recunoscut-o pe sotia sa de la departare. 

Cei doi s-au sarutat indelung si s-au imbratisat: „E a doua oara cand te vad astazi! Toata noaptea am avut noi doi treaba!”, i-a spus Ionut in timp ce se uita cu drag la ea. Surpriza a fost si mai mare pentru el, deoarece sotia sa este insarcinata si a vazut cat de mult a evoluat sarcina de la ultima ei vizita in ferma. Prezenta ei i-a bucurat pe toti, iar faptul ca este insarcinata a adus emotie in sufletele lor: „Mie mi-a placut foarte mult surpriza si, bineinteles, cand vine orice membru al familiei e emotionant!”, a spus Vica, iar Cristina a completat: „Ionut ne-a povestit atat de multe despre ea incat mi-am dorit foarte, foarte tare sa o cunosc! A fost o placere!”. 

Nea Rata a propus un nou concurs care sa ii ofere sansa lui Ionut sa petreaca 30 de minute de intimitate cu sotia. Augustin l-a desemnat pe Dan sa ii fie adversar, iar cei doi au trebuit sa care fiecare cate 20 de galeti de gunoi de la grajd si sa le duca in gradina. 

Cand Ionut a ramas singur cu Maria, ea i-a spus: „Stii ce e cel mai important lucru acum, vazand la televizor? Am observat ca cel care are o atitudine pozitiva, care nu barfeste, care nu face lucrurile pe dos si isi vede de treaba, ala are premiul cel mare!”. El a simtit nevoia sa ii povesteasca Mariei tot ce are pe suflet, pentru a primi de la ea sprijin moral si forta in continuare. 

Iulia Vantur a venit din nou cu clepsidra, semn pentru concurenti ca urmeaza o noua pedeapsa, deoarece au impartit bunatatile din cosul castigat de Ionut: „Ca sa se intample surpriza, sa se manifeste, va trebui sa imi aduceti, intr-un minut, toate tacamurile, aici, pe masa!”. Drept pedeapsa, ea a luat toate tacamurile cand a plecat si le-a spus ca, timp de 24 de ore, nu au voie sa mai gateasca in bucatarie. 

Iulia i-a indemnat sa spuna ce ar face cu marele premiu. Ionut a spus ca ar da o parte celui care iese pe locul doi. George vrea sa doneze catre cauze nobile si sa investeasca in terenul de la tara pe care il are. Augustin isi doreste sa deschida o scoala de biliard. Dan face totul pentru familie, Cristina ar vrea sa calatoreasca cu familia, iar Vica o sa investeasca in educatia copilului. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV, Augustin negociaza orice activitate pentru binele colegilor si va decide pe cine trimite in ultimul duel de la Ferma Vedetelor, inainte de marea finala, live, de pe 30 mai. Lui George ii vine randul sa aiba parte de o vizita surpriza, care ii va face bine la moral. Telespectatorii vor descoperi si ce subiect o face pe Vica sa planga. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni