• PRO TV
  • Starleta Kim Kardashian s-a intalnit cu Donald Trump la Casa Alba

Starleta Kim Kardashian s-a intalnit cu Donald Trump la Casa Alba

Starleta Kim Kardashian s-a intalnit cu Donald Trump la Casa Alba

Starleta Kim Kardashian West s-a intalnit miercuri, la Casa Alba, cu presedintele Donald Trump pentru a cere gratierea unei femei, dar si pentru a discuta reforma inchisorilor din sistemul judiciar american.

Intr-un mesaj publicat pe reteaua sa preferata de socializare, Twitter, Donald Trump a scris: ,,O intalnire minunata cu Kim Kardashian azi. Am vorbit despre reforma inchisorilor si despre pronuntarea sentintei.” 

 
Intalnirea dintre cei doi vine in urma dorintei lui Kim, care a facut lobby intens in ultimele luni pentru comutarea pedepsei lui Alice Marie Johnson, o femeie incarcerata pentru o infractiune minora, mai precis pentru detinere de droguri. Johnson, in varsta de 62 de ani, ar mai avea de executat inca 20 de ani de inchisoare. 

Intr-un interviu recent, acordat CNBC inainte de intalnirea cu Trump, Kardashian spunea ca vrea sa ii explice lui Trump ca oamenii pot face alegeri de care nu sunt mandri si pentru care nu ar trebui sa fie pedepsiti atrat de aspru, in cazul in care dovedesc ca inteleg de ce alegerile lor au fost gresite.
 
Revenind la intalnirea dintre cei doi, Kardashian i-a surprins pe toti si a avut grija sa se imbrace in deplin acord cu evenimentul. CNN scrie ca ea a fost vazuta parasind Casa Alba intr-o tinuta foarte sobra, dupa care a urcat intr-un Chevrolet negru care a ramas parcat in fata Casei Albe pe tot parcursul intalnirii. Presa de peste Ocean mai scrie ca acest nivel de accesibilitate e unul nemaintalnit, de vreme ce invitatilor Presedintelui li se cere, de obicei, sa treaca printr-o poarta speciala pentru a urca in masinile lor. 
 
Dupa intalnire, Kim nu a ratat ocazia de a ii raspunde lui Trump pe Twitter.

,,Vreau sa ii multumesc presedintelui Trump pentru aceasta dupa-amiaza. Speram ca Presedintele sa o gratieze pe Alice Marie Johnson, care executa o pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru infractiune minora, care e si prima ei infractiune, de altfel”, a scris Kim pe Twitter. 


Presa mai scrie ca, dupa vizita la Casa Alba, Trump si Ivanka, fiica sa, au spus ca planuiesc sa o invite pe starleta la cina.
 
In timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale din 2016, Kim a fost o sustinatoare infocata a lui Hillary Clinton, in timp ce sotul sau, rapperul Kanye West, l-a sprijinit public pe Donald Trump. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni