• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • INTERVIU EXCLUSIV cu Vica Blochina: "Sper ca emisiunea va ajunge la sufletul telespectatorilor"

INTERVIU EXCLUSIV cu Vica Blochina: "Sper ca emisiunea va ajunge la sufletul telespectatorilor"

INTERVIU EXCLUSIV cu Vica Blochina: "Sper ca emisiunea va ajunge la sufletul telespectatorilor"

Incepand de luni, 13 iulie, telespectatorii sunt invitati sa afle ce "Vorbeste lumea" de la carismaticii prezentatori: Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor. Vica Blochina marturiseste intr-un interviu pentru protv.ro care este atmosfera din platoul emisiunii "Vorbeste lumea".

- Cum te pregatesti pentru noul proiect?
- In primul rand fac multa documentare, ma pregatesc in fiecare zi. Apoi exercitii de vorbire pentru ca acest format este foarte solicitant si reprezinta ceva nou pentru mine. Am muncit mult ca sa pot scapa de stresul de a vorbi in limba romana, liber. In continuare am mare grija de corpul si de sanatatea mea, merg la sala, fac meditatie. Trebuie sa fiu in forma in fiecare zi si asta nu e usor.

- Ai emotii pentru inceputul emisiunii Vorbeste lumea?
- Bineinteles! Ar fi anormal daca nu as avea. Cred ca nu exista artist, prezentator TV, producator, sa nu aiba emotii. Am muncit foarte mult pentru acest proiect, si cand spun am muncit ma refer la intreaga echipa, si este normal sa-l intampinam, sa-l daruim publicului cu emotie.

- Care e atmosfera dintre tine si colegele tale de platou?
- Fiecare a inteles rolul pe care il are in acest format, fiecare dintre noi stie exact de ce se afla acolo si toti punem umarul ca emisia sa iasa cat mai bine; acesta este scopul intalnirii noastre. Deci, pana acum am lucrat foarte bine!

- Programul tau este destul de incarcat. Mai ai timp liber?
- Sper sa-mi ramana weekend-urile libere pentru odihna, Edan si prieteni. N-am avut niciodata un program atat de incarcat, dar am antrenamentul facut la Ferma Vedetelor. N-o sa va vina sa credeti, dar sunt seri in care adorm inaintea copilului.

- Ce iti place sa faci cel mai mult in timpul liber?
- Imi place sa fac sport, sa merg la mare, sa prepar cremele mele bio si sa citesc. De aproape un an mi-am schimbat stilul de viata si ies destul de rar. Pur si simplu imi place sa am grija de mine, de familie si de oamenii dragi.

- Ce asteptari ai de la acest proiect?
- Sper ca emisiunea va ajunge la sufletul telespectatorilor pentru ca subiectele sunt foarte variate, vom avea multi invitati de calitate si rubrici in care vor afla multe trucuri interesante, sfaturi practice pe care le pot aplica imediat. 

Personal, pentru mine acest proiect inseamna un pas foarte important in cariera si cred ca a venit la momentul oportun. La Ferma Vedetelor am demonstrat si mi-am demonstrat ca sunt puternica si foarte determinata sa merg pana la capat. “Vorbeste lumea” este un alt pariu cu mine si nu-mi place sa pierd. 

- Tu ce crezi ca Vorbeste lumea?
- Ce nici cu gandul nu gandesti si in fiecare zi altceva. E o nebunie, dar mai multe nu-ti spun! Uita-te luni, de la ora trei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni