• Emisiuni
  • România, jos pălaria!
  • Speak, Elena Lasconi, Roxana Ionescu, Dragos Mostenescu, Emil Mitrache si Ana Maria Georgescu spun Romania, jos palaria!

Speak, Elena Lasconi, Roxana Ionescu, Dragos Mostenescu, Emil Mitrache si Ana Maria Georgescu spun Romania, jos palaria!

Speak, Elena Lasconi, Roxana Ionescu, Dragos Mostenescu, Emil Mitrache si Ana Maria Georgescu spun Romania, jos palaria!

Romania, jos palaria!, a pregatit o bucurie de editie, in aceasta seara, de la 20:30! Speak, Roxana Ionescu si Emil Mitrache fac echipa cu Tania Popa si le tin piept lui Dragos Mostenescu, Elena Lasconi si Ana Maria Georgescu, care fac parte din echipa lui Catalin Neamtu.

Florin Busuioc s-a pregatit cu pregatit cu probe amuzante si provocari muzicale, iar band-ul emisiunii, Colors in Stereo, vor incinge atmosfera in platoul emisiunii. Publicul va oferi echipelor o energie debordanta, iar premiul cel mare este tare dulce: miere de albine.

 
Fragmentele de materiale video cu evenimente importante din istorie, precum participarea Nadiei Comaneci la olimpiada care i-a adus aurul in 1976 sau fragmentele din filme celebre ca "Filantropica", dar si melodiile din toate timpurile cum ar fi "Daca pleci" vor purta telespectatorii in timp si le vor aduce un pic de nostalgie in suflete.

Capitanii de echipa vor aduce multe zambete, iar spiritul de competitie va atinge un nou nivel, iar Tania Popa nu isi va putea ascunde emotiile! Catalin Neamtu are toate motivele sa isi exerseze salutul victoriei alaturi de echipa lui.  

Ce echipa va reusi sa iasa invingatoare, ce va face Speak in timpul emisiunii, cum va reactiona Tania la emotii intense, dar si ce roman de exceptie va avea Busu invitat in aceasta seara, ramane de vazut, numai la PRO TV!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune România, jos pălaria!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni