Sore si fetita ei, fotografie ca fetele. Cat de mult a crescut micuta Erin

Sore si fetita ei, fotografie ca fetele. Cat de mult a crescut micuta Erin

Sore se numara printre cele mai indragite artiste de la noi din tara, are o familie frumoasa, iar cea mai recenta imagine demonstreaza ca este mamica cu norma intreaga.

Chiar daca este implicata intr-o multime de proiecte si trebuie sa isi indeplineasca obligatiile de artista, Sore nu uita nici macar o secunda de micuta Erin, iar cea mai recenta fotografie publicata de artista pe pagina de Facebook nu face decat sa confirme acest lucru.

Frumoasa cantareata reuseste sa imbine cu succes viata de familie cu preocuparile de zi cu zi. Sore apare in brate cu micuta Erin in timp ce se aflau la plimbare. Imaginea a strans mii de aprecieri din partea fanilor la numai cateva minute de la publicare.

Micuta Erin a crescut, este o fetita frumoasa, care a mostenit tot ce este mai frumos de la parintii sai: "Ce mare a crescuuuut Erinus! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!", "De cand astept o noua poza cu voi ❤ Cat de mare s-a facut Erinuuut", "Gogosica a crescut", au fost numai cateva dintre mesajele pe care fanii le-au scris in sectiunea de comentarii.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni