Sore a dat vestea cea mare: va deveni mama!

Sore a dat vestea cea mare: va deveni mama!

Sore, prezentatoarea emisiunii Vorbeste lumea, de la PRO TV, traieste cele mai fericite momente din viata ei. Vestea ca va deveni mama a inspirat-o pe artista si a decis sa faca marele anunt intr-un mod unic: o piesa noua, Cand vremea e rea, cu versuri speciale scrise de artista, in al carei videoclip este prezentata povestea de dragoste si care la final prezinta o imagine care sugereaza ca va deveni mama: o pereche de botosei roz. 

Sunt super fericita! E cea mai frumoasa perioada posibila si o asteptam cu nerabdare pe fetita noastra. Acum suntem in patru luni si ma bucur de tot ce ma inconjoara. E tare placut sa fii insarcinata, ma rasfata toata lumea si sunt norocoasa de o sarcina fara dureri, fara simptome deranjante. Este perfect pana acum!”, a declarat Sore. 

Despre modificarile fizice prin care trece, Sore a spus: „M-am ingrasat doar trei kilograme pana acum si sper sa o tin pe aceeasi linie optimista!”.

Tatal copilului e Mircea Julean, avocat de profesie.

 

L'amour fou

Posted by Sore on Monday, June 22, 2015

Astazi, in emisiunea "Vorbeste lumea", Sore a oferit mai multe detalii despre aceasta perioada frumoasa prin care trece, a raspuns tuturor intrebarilor legate de sarcina si a dezbatut impreuna cu colegii ei Nadine, Vica si Cove acest eveniment fericit din viata ei. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni