Sorana este acum alaturi de Cove la Vorbeste lumea

Sorana este acum alaturi de Cove la Vorbeste lumea

Dupa o experienta intensa in Cipru, la Ferma vedetelor, Sorana nu a stat prea mult pe ganduri si a acceptat provocarea lui Cove de a le spune telespectatorilor despre ce mai Vorbeste lumea. 

"Sunt incantata de propunerea de a prezenta alaturi de Cove si, totodata, simt o mare responsabilitate. Avem subiecte foarte interesante si informatii utile pentru cei de acasa. Sper sa avem niste editii colorate si pline de voie buna”, a declarat Sorana. 

In editia de azi, 5 iulie, telespectatorii vor vedea ce tatuaje sunt la moda, cum isi petrece timpul Denis stefan alaturi de familie, ce vedete au purtat mai bine rochii identice la evenimentele mondene, dar si cum comenteaza Anisia Gafton perlele de la examenul de capacitate.

Maria Constantin pare ca nu se mai satura de Cipru si ne arata cum se pregateste de vacanta in destinatia preferata. Maria va canta in premiera noua ei piesa si va lamuri zvonurile aparute in presa legate de neintelegerile dintre ea si Marcel Toader.

Telespectatorii sunt invitati, de luni pana vineri, de la 11:30 la 13:00 si de la 14:00 la 15:00, alaturi de Cove si invitatii sai speciali, pentru a afla despre ce Vorbeste lumea, numai la PRO TV. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni