• PRO TV
  • Simona Halep, campioana Romaniei, la Dupa 20 de ani, duminica, la ora 10:00

Simona Halep, campioana Romaniei, la Dupa 20 de ani, duminica, la ora 10:00

Simona Halep, campioana Romaniei, la Dupa 20 de ani, duminica, la ora 10:00

In aceasta duminica, de la ora 10, Cristian Leonte va sta de vorba cu Simona Halep - campioana Romaniei, sportivul anului si omul momentului - despre tenis, experienta turneului de la Singapore, dar si despre ce isi doreste Simona de la viata.

Simona Halep a reusit sa ajunga pe cele mai inalte culmi ale tenisului la nivel international prin multa munca si sacrificii. in curand se pregateste sa aniverseze 20 de ani de cand este pe terenul de tenis, iar acest lucru se vede in performanta pe care a atins-o. Ea a castigat 7 titluri WTA, iar anul acesta a jucat doua mari finale: Grand Slam la Roland Garros impotriva Mariei Sharapova si Turneul Campioanelor de la Singapore, unde a obtinut o victorie in fata Serenei Williams. Munca continua si efortul sustinut se regasesc in rezultate: anul acesta Simona s-a clasat pe locul 3 in lume.

Simona declara despre meciul castigat cu Williams: “Nu am avut emotii, nu aveam nimic de pierdut. Am luptat pentru fiecare punct. Cred ca am surprins-o pe Serena, fiind foarte motivata sa castig.”

“Am emotii!”, mi-a spus Simona Halep chiar inainte sa incepem emisiunea. Ca inainte de fiecare meci, aveam sa aflu cateva minute mai tarziu. A fost directa, deschisa, mi-a povestit despre victorii, despre ce a facut-o sa piarda una dintre cele mai importante finale de pana acum, despre familie, cea prezenta si cea pe care si-o doreste. Am descoperit o jucatoare de tenis de nivel mondial cu o dragoste uriasa pentru sport, un om puternic, o femeie sensibila. Am vorbit despre copii, sacrificii si vacante imposibile. Despre adversare, antrenori, Romania din suflet si acasa, totul cu un zambet care o trimite direct in finala inimilor noastre. Multumesc, Simona Halep!”, spune Cristian Leonte despre discutia cu Simona.

Pentru anul care urmeaza Simona si-a facut deja planul si si-a setat in minte telurile pentru care doreste sa lupte pe teren. Descopera duminica, de la ora 10:00 care sunt acestea si multe alte lucruri despre Simona – omul modest care nu uita niciodata sa fie om inainte de a fi jucator de tenis.  

Editiile Dupa 20 de ani pot fi urmarite oricand si pe voyo.ro.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni