• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Simina, fosta soție a lui What’s Up, iubește din nou! Primele declarații despre iubit

Simina, fosta soție a lui What’s Up, iubește din nou! Primele declarații despre iubit

După nouă ani de relație și trei de căsnicie, What’s Up și Simina au decis să își spună ”Adio” în vara lui 2019, iar vestea despărțirii celor doi a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. 

Marius Ivancea, alias What’s Up, a dat de înţeles atunci că el este vinovat de eşecul mariajului și a avut doar cuvinte de laudă la adresa Siminei Costea, cea care i-a fost și manager, nu doar soție. 

Acum, tânăra simte din nou fluturi în stomac, însă păstrează misterul cu privire la bărbatul de care s-a îndrăgostit. Simina a intrat în direct, prin Skype, la emisiunea “Vorbește lumea” și a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește. 

“Neprevăzutul s-a întâmplat! Momentan nu am foarte multe detalii pentru că am zis că o să facem momentul ăsta să fie special când o să fim pregătiți cu adevărat. Este frumos așa cum este la toată lumea când e la început și cred că încă merităm un pic de intimidate până când devine toată treaba asta mai stabilă”, a spus Simina. Tânăra a spus că lucrează alături de iubitul ei la o colecție de haine. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus!

Fotografii: Instagram Siminik

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni