• PRO TV
  • Si-a desenat pe fata un tatuaj imens. Cum arata desenul care a starnit controverse pe internet

Si-a desenat pe fata un tatuaj imens. Cum arata desenul care a starnit controverse pe internet

Si-a desenat pe fata un tatuaj imens. Cum arata desenul care a starnit controverse pe internet

Atunci cand iei decizia de a iti face un tatuaj, e recomandat sa constientizezi faptul ca desenul este unul permanent. Artistii ii sfatuiesc pe doritori sa isi aleaga un desen care sa ii reprezinte si de care sa nu se plictiseasca odata cu trecerea anilor. 

In spatele fiecarui tatuaj se afla o poveste. Prin intermediul acestor desene corporale, oamenii isi exprima dragostea pentru cineva sau pasiunea pentru un anumit lucru. Fie ca este vorba despre un membru al familiei, un partener de viata, muzica, credinte religioase sau experiente care i-au marcat, motivul care sta in spatele deciziei de a iti face un tatuaj este cu siguranta unul puternic. 

O femeie curajoasa a decis sa isi faca un tatuaj intr-o zona delicata a corpului. Kate Bullen a publicat pe contul sau de Facebook o poza in care are scris pe fata cuvantul "vegan". Sustinatoare a acestui stil de viata si mandra de acest lucru, Kate si-a dorit foarte mult acest tatuaj permanent.

Tanara din Lancashire a starnit un val de reactii negative pe internet dupa ce a publicat fotografia cu tatuajul pe Facebook. Internautii au fost atat de agresivi in comentarii, incat artistul tatuator, care a publicat si el imaginea pe reteaua de socializare, a fost nevoit sa o stearga. 

Din fericire, prietenii au sustinut-o pe Kate si au apreciat-o pentru curajul sau, iar Jordan McCrea, cel care a tatuat-o, a simtit nevoia sa reactioneze in fata valului de comentarii negative. 

"Desi nu sunt vegan si nu cred ca voi fi vreodata, o respect pentru taria cu care crede in acest stil de viata si mandria cu care il afiseaza. In plus, modul in care promoveaza acest stil de viata este de apreciat. Nu incearca sa ma influenteze pe nimeni sa se converteasca la veganism.

M-a respectat pe durata intregului proces, iar eu am tratat-o cu respectul cuvenit realizand un tatuaj pe care si l-a dorit foarte mult. M-am asigurat ca intregul proces a fost >", a fost mesajul lui Brad



 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni