• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Shurubel se va întoarce curând la Vorbește lumea! Cum și-a ocupat timpul în izolare

Shurubel se va întoarce curând la Vorbește lumea! Cum și-a ocupat timpul în izolare

Shurubel, pe numele său real Andrei Lăcătușu, se află în continuare în izolare la domiciliu. Dacă Adela Popescu s-a vindecat de noul coronavirus și s-a întors în platoul emisiunii, colegul ei, Shurubel, mai este nevoit să stea o perioadă în casă. 

Shurubel a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus în urmă cu aproximativ două săptămâni. Simptomele pe care le-a avut au fost destul de agresive, iar el și-a pierdut gustul și mirosul. Cu toate acestea, Shurubel a rămas optimist și a găsit activități care să îi ocupe timpul și să îl ajute să nu acorde prea multă atenție boliii.
 
Contactat printr-un apel video de colegii săi, Shurubel a vorbit joi, 23 septembrie, despre plantele pe care le îngrijește și le-a prezentat telespectatorilor imagini cu acestea. "Este foarte important ca atunci când stai în izolare să nu îți pierzi sănătatea mintală", a spus el. Glumețul co-prezentator a demonstrat apoi colegilor modalitatea prin care interacționează cu plantele, căci el susține că orice floare răspunde stimulilor externi și reacționează atunci când este tratată cu grijă și atenție.
 
La finalul interviului, Shurubel a oferit telespectatorilor o veste bună! "Am un test antigen prin casă, l-am făcut ieri și este negativ", a fost noutatea împărtășită de Andrei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni