Secrete de vedete, sfaturi concrete si Fodor in bucatarie, astazi la Vorbeste lumea

Secrete de vedete, sfaturi concrete si Fodor in bucatarie, astazi la Vorbeste lumea

In editia de ieri, Nadine, Sore, Vica si Razvan Fodor au vorbit despre ravagiile pe care le face canicula la nivel european, iar Florin Busuioc, invitatul special pe acest subiect a mers dincolo de valul de caldura pe care il simtim cu totii si a oferit o explicatie. 

„Defrisarea la nivel global a padurilor este o cauza a valului de canicula!”, a spus Busu. Medicul Mihaela Bilic a explicat care sunt legumele si fructele bune pentru organism, dar si care este cheia pentru ca trupul nostru sa faca fata efectelor daunatoare: „Secretul este sa mancam diversificat. Putin din tot, astfel incat corpul nostru sa poata contracara efectele nocive!”.

Abuzul asupra elevei din Vaslui, care a fost molestata de sapte baieti, a fost discutat de cei patru prezentatori alaturi de Monica Tatoiu si avocatul Bogdan Barbuceanu: „Acest caz trebuie sa ne faca pe noi, societatea civila, sa gandim preventiv!”, a declarat doamna Tatoiu.  

Astazi, Cristina Cioran si psihologul Carmen Zaharia vor veni in platoul emisiunii pentru a vedea care sunt modalitatile pentru a reusi sa treci peste o astfel de experienta si cum iti poti cladi o viata normala fara sa fie umbrita de ranile trecutului. 

Jurnalul de vedeta il are astazi in centrul atentiei pe Dan Bittman, iar Razvan Fodor va gati una dintre retele lui preferate, in exclusivitate pentru Vorbeste lumea.  

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni