• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase și relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, comentate de Cristina Cioran

Scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase și relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, comentate de Cristina Cioran

Scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase și relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, comentate de Cristina Cioran

Invitată la „Vorbește Lumea” pentru a comenta știrile zilei, Cristina Cioran a pus lupa pe scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase, fostul sportiv fiind acuzat că și-a agresat soția, dar și pe presupusa relație dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, care au plecat împreună în Dubai și Maldive.

„Ioana a confirmat treaba asta. Mie nu-mi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva. Chiar ea a spus că nu este prima oară. Ce mă surprinde este că a venit poliția. Dacă a venit poliția, înseamnă că a fost ceva foarte grav. Ioana a spus că din respect pentru Ilie Năstase nu dă mai multe detalii. S-ar părea că domnului Năstase ceva nu i-a plăcut. Ilie Năstase, când a fost întrebat, a zic ceva de genul «Da, i-am zis ceva urât cu piciorul». Ioana a spus că abia aștepta să iasă de acolo, să scape. Nu-mi vine să cred că Ilie Năstase recurge la așa ceva. Important este că un bărbat a agresat o femeie și nu poate fi luată în glumă, chiar dacă este Ilie Năstase”, a spus Cristina Cioran.

„E foarte ciudat. N-aș fi văzut-o niciodată pe Bianca Drăgușanu cu un tip așa de... nu pare vreun mascul, nu pare vreun feroce, vreun mare... Aaa, că are bani. Am auzit și comentariul acesta, că are bani. Ce, plătește femeia, sau ce? Nu i-aș fi văzut împreună... Bianca, după ce a fost cu Bodi, acea furtună în România... Mi se pare ciudat. E o diferență foarte mare între ei. Bianca, din câte o cunosc eu, e o tipă care vrea să râdă într-o relație. El nu pare foarte amuzant. Sau poate că râde de el. De unde are atâția bani el? Cu ce se ocupă? Bianca știu că o duce foarte bine, e o tipă independentă. Nu-mi spune că Bădălău are vreo calitate deosebită”, a spus Cristina Cioran.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni