• PRO TV
  • Sapte lucruri inedite despre coltul de Rai in care Inna se relaxeaza la mijlocul turneului ei muzical din 2018

Sapte lucruri inedite despre coltul de Rai in care Inna se relaxeaza la mijlocul turneului ei muzical din 2018

Sapte lucruri inedite despre coltul de Rai in care Inna se relaxeaza la mijlocul turneului ei muzical din 2018

Anul 2018 e foarte incarcat in concerte, iar Inna nu rateaza nici o ora de timp liber pentru a se relaxa. Aflata intr-o scurta pauza pana la urmatoarea reprezentatie live, solista a gasit un colt de Rai in Spania, in care isi reface fortele.

Cadaqués este numele oraselului izolat din estul Spaniei in care Inna se relaxeaza inaintea concertului de pe 23 iunie 2018. Urmatoarea destinatie e Blagoevgrad, un oras cu 70.000 de locuitori din sud-vestul Bulgariei care abia asteapta sosirea artistei din Romania. Insa, sa revenim la Cadaqués, asezarea catalana care are mai multe motive pentru care e curtata de celebritati din toata lumea.

1. Loc intim, potrivit pentru vacante. Acesta este principalul motiv pentru care personalitati din toata lumea care iubesc intimitatea vin aici. Cadaqués e un orasel izolat in nord-estul Spaniei, la granita cu Franta. Nu are mai mult de 2.600 de locuitori, iar tocmai acest aspect a fost si pe placul lui Marcel Duchamp, unul dintre cei mai influenti artisti ai secolului XX, care si-a stabilit aici resedinta de vara.

2. Peisaje mirifice. Oraselul e situat in mijlocul rezervatiei Cap de Creus, care impresioneaza prin varietatea de plante si animale specifice unei zone mediteraneene. Se intinde pe 13.886 hectare, din care peste 3.000 de hectare sunt acoperite de apa.

3. Plaja e punctul central de atractie. Situata in centrul oraselului pescaresc, Platja Gran de Cadaqués e foarte populara printre localnici, dar si pentru turisti. Aici, vizitatorii au acces la sporturi nautice si scufundari, dar si la plaje cu nisip fin. Inna ne arata intr-o postare cum se vede locul fotografiat de la inaltime.

 

❤️ #Cadaques

A post shared by INNA (@inna) on

4. Locul magic al lui Salvador Dali. Celebrul pictor suprarealist a fost atat de vrajit de acest mic oras de pescari incat la inceptutul anilor ‘30 si-a ridicat o casa aici. Resedinta sa de vara e inca in picioare, a fost transformata in muzeu si poate fi vizitata.

5. Loc de refugiu pentru Cristofor Columb. Oamenii locului vorbesc ca insusi Cristofor Columb a poposit pe meleagurile lor, tragand la mal pentru a se adaposti de o furtuna. Legenda sau nu, localnicii stiu cum sa-si promoveze localitatea pentru a atrage turisti.

6. Oraselul e plin de pisici. Nu s-au raportat caini vagabonzi, insa Cadaqués nu duce lipsa de feline. Din fericire, in oras exista o femeie pe nume Gabrielle, care se ocupa de bunastarea lor. Are peste 20 de pisici acasa si, daca ar putea gazdui mai multe, ar face-o cu placere. A creat chiar si o organizatie pe care a numit-o „Amics de ses Animals de Cadaqués”. Miauu!

7. Pesteri subacvatice ideale pentru scufundari. Localnicii exploateaza la maximum resursele naturale ale rezervatiei Cap de Creus, din care face parte si micul oras pescaresc Cadaqués. Astfel, una dintre cele mai frumoase experiente pe care le poti avea aici este o inscursiune in paradisul subacvatic al regiunii. Zilnic aici se fac scufundari aproape de coasta, iar cei care au si cursuri de specialitate se pot aventura in labirintul de pesteri subacvatice care sunt, pur si simplu, superbe.

Inna s-a rezumat la plaja si la plimbari pe stradutele intortocheate ale cochetului orasel pescaresc din Catalonia. Pe 23 iunie va canta in Bulgaria, urmand ca pe 1 iulie sa sustina un concert in Romania, in satul Slatina-Nera din Caras-Severin. Turneul din 2018 continua cu noi destinatii in Turcia (Mugla, Istanbul, Izmir si Balikesir). In mai 2018, Inna a mai fost la Istanbul si a avut parte de un eveniment mai putin fericit. Artista s-a accidentat la picioare dupa ce scena pe care evolua s-a prabusit

Desi a stat o noapte in spital, romanca si-a anuntat fanii ca e bine si ca doreste sa continue turneul. Turul din 2018 se incheie cu o serie de concerte pe care Inna le va sustine in Statele Unite ale Americii si Canada.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni