• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Roxana Hulpe, declarații emoționante despre iubitul ei: “Când l-am văzut pe Alex, am știut că el este alesul”

Roxana Hulpe, declarații emoționante despre iubitul ei: “Când l-am văzut pe Alex, am știut că el este alesul”

Invitată în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, Roxana Hulpe a povestit despre cele mai importante schimbări din viața ei, dar și ce planuri de viitor are. 

După ce a fost nevoită să-și anuleze nunta de două ori din cauza pandemiei, prezentatoarea Știrilor Pro TV speră că anul viitor va fi cu noroc, mai ales că-și dorește să devină mămică foarte curând. 

Roxana trăiește de aproape trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Petricean, unul dintre cei mai apreciați bucătari de pe meleagurile noastre. Cel poreclit “D’artagnan” este cunoscut publicului pentru participarea la prima ediție de MasterChef, unde a câștigat locul al treilea.

Jurnalista a povestit cum a mers pe teren să filmeze un material și l-a cunoscut pe iubitul ei. „În ziua aia am fost să filmez cele mai bune restaurante care au fost premiate. Am intrat în restaurantul respectiv și l-am văzut pe Alex și am știut. Era așa... foarte arogant și asta mi-a plăcut la el. După aceea am vorbit cu el și mi-am dat seama că omul ăsta chiar chiar știe ce face și pe mine mă atrag oamenii care fac cu dăruire ceea ce fac. E și frumos, e și deștept”, a declarat Roxana. 

Începând din 15 noiembrie, Roxana Hulpe s-a alăturat echipei de prezentatori Știrile PRO TV. Ea prezintă în fiecare duminică, de la ora 7:00, primul jurnal al zilei, alături de Cosmin Stan.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni