• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Rona Hartner își face propriul sat în România! Ce declarații a făcut artista la Vorbește lumea

Rona Hartner își face propriul sat în România! Ce declarații a făcut artista la Vorbește lumea

Rona Hartner a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea Vorbește lumea. Îndrăgita artista le-a povestit gazdelor cum a petrecut de Sărbători, dar și ce planuri mărețe are pentru noul an. 

Cântăreața i-a spus Adelei Popescu că vrea să-și facă propriul sat, în România. 

“Pun la cale cu niște prieteni să facem un sat pentru artiștii din toată lumea și am vrea să-l facem lângă Oradea. Am găsit un teren și mă gândesc să construim casele în stil vechi și să locuiască oameni, poate tot anul”, a spus artista.

Rona Hartner a povestit și cum a petrecut de Crăciun și Anul Nou. “Am făcut-o lată! Am speriat tot sudul Franței. Am dansat atât de mult încât și acum mă mai doare corpul. Vă recomand și vouă! Ăsta e cel mai bun cardio. (...) Am cântat colinde de Crăciun, pe urmă am fost cu românii și am făcut-o lată. L-am vizitat pe fostul meu soț, cu fata și fosta soacră”, a declarat cântăreața, făcând referire la Rocco Sedano, bărbatul cu care are o fiică și cu care a fost căsătorită până în 2008.

Artista a mărturisit că a vorbit la telefon și cu Herve, Dj-ul de care a divorțat anul trecut. “Nu vorbim decât o dată pe lună... altfel creează dependență”, a mai spus Rona. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni