• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Rona Hartner divorțează de Herve! A făcut anunțul în direct, la TV: “A fost destul de greu”

Rona Hartner divorțează de Herve! A făcut anunțul în direct, la TV: “A fost destul de greu”

Rona Hartner a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea Vorbește lumea pentru a-și promova cel mai nou single. După ce le-a cântat gazdelor, artista a făcut un anunț care i-a luat pe toți prin surprindere.

Rona a dezvăluit că ea și soțul ei, DJ-ul francez Herve Camilleri, divorțează. Ei s-au separat deja de o lună și jumătate, iar Rona a povestit că a fost o perioadă dificilă pentru ea.
 
“Divorțăm!  Nu glumesc. Nu dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat. Deci nu o să afle nimeni niciodată nimic. Asta este singura soluție. Asta este. (...) De o lună și jumătate suntem separați și eu am păstrat casa pentru că era pe numele meu”, a declarat artista. 
 
Rona și Herve nu au petrecut Paștele împreună, însă artista spune că a rămas în relații bune cu Herve. “Asta e situația! Drumurile noastre s-au despărțit. (...) Dacă nu am vorbit o lună și jumătate despre această chestie înseamnă că a fost destul de greu, dar cred în continuare că Dumnezeu este acea lumină în întunericul vieții noastre și că oamenii au atât de multe probleme, încât nu e cazul să mai vorbesc și eu despre problemele mele”, a mai spus Rona.
 
După un an de relație, Rona și Herve s-au căsătorit în octombrie 2019 la un restaurant de pe Coasta de Azur. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni