• PRO TV
  • Rivalitate in LaLa Band! Dima, revelatia de la "Dansez pentru tine" vrea sa o infranga pe Sore

Rivalitate in LaLa Band! Dima, revelatia de la "Dansez pentru tine" vrea sa o infranga pe Sore

Rivalitate in LaLa Band! Dima, revelatia de la "Dansez pentru tine" vrea sa o infranga pe Sore

Dima Trofin, membrul trupei LaLa Band, a facut o figura frumoasa saptamana trecuta, la "Dansez pentru tine", unde cele doua dansuri alaturi de partenera sa, Iulia, le-au adus celor doi numai laude si al doilea loc in clasamentul perechilor.

Dima a vorbit intr-un interviu acordat cancan.ro despre intrarea sa in competitia visurilor, unde nu si-a imaginat niciodata ca va ajunge.

"E o experienta foarte frumoasa, pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp. Tin minte cand eram mai mic, mai multe sezoane in urma, nu mai stiu cate au trecut de atunci, ca ma uitam cu familia, impreuna cu maica-mea si ziceam cat de frumos e. Niciodata nu credeam ca e atta de greu, dar acum, ca s-a realizat visul vad cat de greu e cu adevarat", a povestit Dima, pentru cancan.ro.

"Dansez pentru tine" e astazi, de la 20.30, la ProTV!



La fel ca toti ceilalti concurenti de la "Dansez pentru tine", repetitiile interminabile si stresul competitiei l-au facut pe Dima sa piarda cateva kilograme si sa faca febra musculara. Cu toate acestea, artistul nu se plange si spune ca miscarea este binevenita, mai ales ca nu a avut timp sa ajunga la sala in ultima vreme.

Vinerea trecuta, Dima s-a aflat la egalitate de puncte cu Sore, iar cantaretul spune ca intre ei s-a creat o rivalitate de cand a inceput emisiunea: "Oricum e un concurs, nu ai cum sa zici ca nu e o rivalitate intre mine si Sore. Ea isi doreste sa castige, dar si eu imi doresc sa castig. Nu uitam insa ca suntem colegi si ne sustinem".

Vezi VIDEO aici

Vineri, de la 20.30, la "Dansez pentru tine":

Echipele formate din Falemi Nana & Emanuela Mitrea si Giani Kirita & Dana Matei se vor infrunta in pasi de dans, iar tu vei decide cine merge mai departe.

Ca de obicei, iti poti vota favoritii prin SMS la 1322 cu textul "Giani", pentru Giani si Dana sau "Falemi" pentru Falemi si Emanuela sau sunand la numerele de telefon 0900. 760. 401 pentru Giani si la 0900. 760. 408 pentru Falemi. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni