• PRO TV
  • Rita Muresan, scadere dramatica in greutate. A slabit zeci de kilograme si toata lumea ii spune ca a intinerit. Cum arata creatoarea de moda in costum de baie

Rita Muresan, scadere dramatica in greutate. A slabit zeci de kilograme si toata lumea ii spune ca a intinerit. Cum arata creatoarea de moda in costum de baie

Rita Muresan, scadere dramatica in greutate. A slabit zeci de kilograme si toata lumea ii spune ca a intinerit. Cum arata creatoarea de moda in costum de baie

Rita Muresan a slabit cateva zeci de kilograme in ultimele luni, iar silueta ei seamana din ce in ce mai mult cu cea a unui fotomodel.

De curand, Rita Muresan a postat pe pagina de Facebook o imagine in care apare complet transformata. Afiseaza o silueta de invidiat, iar cei care ii urmaresc pagina i-au transmis cele mai frumoase complimente: "Trei siluete superbe" sau "Superba!", sau "Ce frumoasa esti".

 

Fanii au fost extrem de impresionati de noul look, iar silueta trasa prin inel a declnsat o avalansa de comentarii pozitive in care toti i-au admirat ambitia.

 

Fosta Miss Romania a vorbit in nenumarate randuri despre dieta cu care a reusit sa scape de surplusul de kilograme si despre cum se simte decand si-a recapatat supletea de odinioara.

 

"Nu mi-a placut niciodata sa ma urc pe cantar. Cand vad pozele cu mine mai plinuta nu simt nicio emotie, sunt tot eu. Ma simteam si atunci bine in pielea mea. Am tinut diete, pastile, terapii. Acum sunt multumita.

Eu m-am rugat mereu sa fiu sanatoasa. Chiar si cand aveam acele kilograme in plus, analizele mereu erau bune. Nu mi-a venit sa cred ca mi-a spus doctorul. Credeam ca am probleme cu tiroida si de aia ma ingras. Am incercat toate dietele posibile.

Acum mi-am schimbat si stilul de viata. Nu mai mananc carne, am mese mai dese. Cel mai important este cum te simti in interior, iar eu eram impacata cu mine cand eram plinuta. Aveam si atunci sarmul meu.

Nu sunt prietena cu sportul, dar fac de doua ori pe saptamana. Eu nu spun nu lucrurilor noi. Mi-as face si injectare cu Botox daca ar exista un medic care sa faca cu anestezie generala.

Eu nu vad carcasa, eu vad interiorul", a declarat Rita Muresan in emisiunea "La Maruta".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni