Retrospectiva vedetelor. Ce lecții au învățat în perioada de pandemie

Reporterul Vorbește lumea a vrut să afle ce a însemnat pandemia pentru vedete și mai ales ce lecții au învățat acestea în perioada în care au fost nevoite să stea mai mult în casă. 

Iată mai jos ce au răspuns unele dintre vedetele intervievate:

Bianca Drăgușanu: “Au fost multe lecții pe care a trebuit să le învăț și pe care le-am învățat. De la igiena mânilor, pe care sinceră să fiu o neglijam... adică eu mâncam și fructele nespălate și nu țineam să mă spăl pe mâini de 7 ori pe zi sau când trebuia. Acum țin mai mult cont de acest lucru”.

Ramona Bădescu: “Mi-am dat seama că pe primul loc în acel moment este legătura sufletească... sănătatea! Toate celelalte poți să le ai, poți să le visezi, poți să le dorești, dar dacă nu ai putere, nu ai forță, nu poți să obții nimic. Mai ales că acest Covid mi l-a luat și pe tata... Așa că eu îl urăsc, îl urăsc cu tot sufletul”.

Elena Gheorghe: “Am învățat să apreciez libertatea în primul rând. Adică atunci când nu te mai strâng pereții este absolut minunat. Și dacă între acești pereți mai există și copii, apreciezi de două ori libertatea. În al doilea rând apreciez mult mai mult evenimentele și mă distrez mult mai mult decât mă distram înainte”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni