• PRO TV
  • Reacția lui Ellen Pompeo după succesul Sandrei Oh la Globurile de Aur

Reacția lui Ellen Pompeo după succesul Sandrei Oh la Globurile de Aur

Reacția lui Ellen Pompeo după succesul Sandrei Oh la Globurile de Aur

După succesul de duminică seara, Sandra Oh a devenit prima femeie de origine asiatică de la Hollywood care a câștigat mai multe Globuri de Aur.

Ellen Pompeo, colega sa din serialul ”Anatomia lui Grey”, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare, după ce Sandra Oh a câștigat Globul de Aur pentru rolul ei din ”Killing Eve”.

Citește și: Motivul ciudat pentru care Ellen Pompeo nu a mai vorbit cu Patrick Dempsey din 2015

Redistribuind footgrafia Sandrei Oh din dimineața de după eveniment, Ellen Pompeo a comentat: ”Nimeni nu merită asta mai mult decât Oh”.

Grație trofeului câștigat duminică seară, Sandra Oh a devenit prima femeie de origine asiatică din Cetatea filmului care a câștigat mai multe Globuri de Aur. Aceasta a mai fost desemnată cea mai bună actriță pentru rolul ei din ”Anatomia lui Grey” în 2006. Iar în calitate de gazdă alături de Andy Samberg, Sandra Oh a devenit prima asiatică cu acest rol la Globurile de Aur.

”Am spus da fricii de a fi pe această scenă în această seară pentru că am dorit să fiu aici, să privesc publicul și să asist la acest moment al schimbării”, a rostit emoționată Sandra Oh în timpul monologului de deschidere.

Ellen Pompeo nu este singura vedetă din ”Anatomia lui Grey” care a reacționat. Kevin McKidd (Owen), Camilla Luddington (Jo) sau Kate Walsh (Addison) au postat pe conturile lor de Twitter mesaje de felicitare pentru Sandra Oh. 

Însăși creatoarea serialului, Shonda Rhimes, a scris un mesaj entuziast pentru interpreta Cristinei Young. 

”Sunt incredibil de fericită pentru Sandra Oh în această seară. Merită din plin. Întotdeauna este cea mai bună actriță. Întotdeauna”. 

Foto: Getty, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni