Răzvan Lucescu, despre sacrificiile din spatele succesului și viața de familie

Răzvan Lucescu se află printre cei mai titrați antrenori din România. Prezent în emisiunea Vorbește lumea, alături de fiul său, el a povestit mai multe despre familia sa. 

Ținând cont că acesta a devenit bunic, Cove și Lora au dorit să afle cum se comportă marele antrenor cu nepoții săi.

”Nu pot spune că sunt un bunic bun. Nu pot spune că îmi cunosc nepoții foarte bine. E adevărat că au fost și situații obiective. Am fost și sunt plecat foarte mult, antrenez afară. Ca tată am încercat să fiu destul de liber. Le-am dat lor foarte mare libertate (fiului Matei și fiicei Maria-Luiza). Întotdeauna am spus că un om trebuie să-și trăiască propriile experiențe. (...)Cred că am avut un mare noroc cu soția mea. Ea a fost echilibrul în familie. Nu pot spune că îmi pare rău, pentru că sunt așa...în plină activitate, dar cred că mai târziu îmi voi dori să plec cu nepoții prin lume (nr.când vor mai crește), fără copii. Eu cu Ana și cu nepoții. Ei sunt trei și urmează al patrulea”, a spus Răzvan Lucescu. 

Matei, fiul lui Răzvan Lucescu a spus de ce nu a ales să meargă pe același drum, alegând să fie om de afaceri. 

”Au încercat să mă ducă spre fotbal, mai ales bunicul Mircea a insistat un pic mai mult, dar mi-am dat seama că nu este pasiunea mea. În viața profesională mi-am găsit propriul drum. Cred că ar fi fost dificil să intru în lumea asta a fotbalului, pentru că și așteptările sunt foarte mari”.


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni