• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ramona Dumitrescu: “Plâng în fiecare episod. (...) Colegii de la MasterChef sunt foarte pregătiți”

Ramona Dumitrescu: “Plâng în fiecare episod. (...) Colegii de la MasterChef sunt foarte pregătiți”

Ramona Dumitrescu, concurentă MasterChef, a gătit azi la “Vorbește lumea” o rețetă de steak vegetarian de conopidă cu sos de iaurt.

Înainte de a trece la treabă, Ramona și-a amintit alături de Adela, Bogdan și Shurubel de gusturile copilăriei ei. 

Bunica mea obișnuia să îmi pregătească la micul dejun o cană cu ceai de tei, pâine prăjită și brânză sărată. E multă nostalgie în jurul acestei combinații. Sau tocănița aceea de roșii cu ouă în untură. Mmm, ce bună era!”, și-a amintit Ramona în emisiunea Vorbește Lumea. 

Apoi, Adela Popescu a mai completat discuția spunând că ea și astăzi se poate bucura de gustul mâncărurilor de altă data grație bunicii lui Radu Vâlcan, soțul ei, care “încă mai face supa de pui cu tăiței de casă”. “E un deliciu, vă asigur”, a completat cu entuziasm vedeta de televiziune.

Ramona Dumitrescu, concurentă MasterChef a continuat cu prepararea rețetei vegetariene: “Conopida are un gust tare bun și poate fi transformată ușor într-un steak vegetarian delicios. Se prepară rapid. O curățăm, o spălăm și apoi o tăiem. Îi dăm cu sare și piper alb, un pic de ulei de măsline și apoi o punem într-o tavă la cuptor. În timp ce aceasta se coace, noi ne pregătim și cu sosul în stil arăbesc. Punem iaurt grecesc într-un bol și îl amestecăm cu tahini, ulei de măsline, usturoi din plin, sare și piper”, a explicat concurenta MasterChef.

La final, Ramona a așezat pe farfurie conopida coaptă la cuptor și apoi a asezonat-o cu sosul de iaurt. Lângă a presărat și câteva boabe de rodie. “Eu îi spun steak acestei conopide vegetariene pentru că e asezonată cu condimente specifice fripturii”, a explicat Ramona.

Ramona Dumitrescu (29 de ani), DJ de radio, a dezvăluit într-o altă ediție Vorbește lumea că pasiunea ei pentru gătit a venit din….foame! “Fac mâncare încă de pe vremea de când stăteam singură și n-avea bani să-mi comand ceva. Îmi aduc aminte că prima data am gătit cu ingredientele pe care le aveam atunci în casă”.

Ramona Dumitrescu a mai povestit atunci că deși nu gătește cu carne, prietenii îi spun că reușește să condimenteze friptura foarte bine. “Mă pricep să gătesc din ochi!

"Plâng în fiecare episod. O să vedeţi asta şi joi, 17 februarie. Nu ştiu dacă am şanse să câştig competiţia MasterChef, dar trebuie să văd unde ajung. Eu am foarte mare încredere în mine, doar că am văzut cât de bine sunt pregătiţi ceilalţi concurenţi şi prefer să fiu onestă cu mine".

Adela Popescu și Bogdan au ținut să facă și un anunț important în cadrul emisiunii. "Atenție, în fiecare săptămână unul dintre Chefi va lansa o provocare pe Instagramul emisiunii MasterChef. Ce trebuie să faceți voi? Gătiți un plating frumos și postați la story poza cu preparatul, dați tag paginii MasterChef și puneți neapărat hashtagul #masterchefchallenge. Aveți șansa să câștigați un robot de bucătărie performant. Concursul ține până pe 17 martie și câștigătorul fiecărei săptămâni va fi desemnat de echipa MasterChef. Departajarea pe baza creativității, adică cea mai arătoasă farfurie câștigă. Bafta!"

Emisiunea MasterChef poate fi urmărită joi, 21:30 la PRO TV sau în avans cu 24 de ore pe VOYO.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni