• PRO TV
  • Putine vedete au curajul sa se fotografieze asa. Doinita Oancea, fara urma de machiaj pe fata

Putine vedete au curajul sa se fotografieze asa. Doinita Oancea, fara urma de machiaj pe fata

Putine vedete au curajul sa se fotografieze asa. Doinita Oancea, fara urma de machiaj pe fata

Donita Oancea a parasit "Ferma Vedetelor" in cea de-a opta saptamana a show-ului, dupa ce a pierdut duelul in fata Cristinei Cioran. 

Imediat dupa eliminarea din competitia care a tinut-o departe de distractie, familie si prieteni, Doinita Oancea a dat o fuga la mare pentru a petrece de 1 mai. Asemenea tuturor vedetelor eliminate din competitie, actrita le-a scris cateva randuri colegilor de ograda. Inainte de  parasi "Ferma Vedetelor", ea a adresat un mesaj fiecarui coleg, fie ca era unul pozitiv, fie unul critic.

Citeste si: Vica Blochina, imagine pe placul fanilor. Blondina s-a pozat in costum de baie si a publicat imaginea pe internet

Acum ca febra competitiei a trecut, Doinita Oancea si-a reluat activitatile zilnice, printre care se numara si postarea de fotografii pe retelele de socializare. Recent, frumoasa actrita a publicat o fotografie in care apare fara urma de machiaj pe chip. Vedeta are un ten impecabil si este mandra sa le arate celor care o indragesc imagini in care apare complet nemachiata.

.... .... ....

Posted by Doinita Mihaela Oancea on Wednesday, July 8, 2015

De-a lungul timpului, Doinita s-a remarcat prin naturalete si eleganta. Vedeta a aparut mereu in public cu zambetul pe buze si a reusit sa impresioneze de fiecare data cu o silueta de invidiat.

"Nu am un secret al frumusetii, cred ca > meu este munca, munca si iar munca! Ma apucasem si eu de sala, dar nu sunt o persoana sportiva", a declarat cu ceva vreme in urma Doinita Oancea despre modul in care se mentine in forma.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni