• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Psihologul Taher Sonu spune cum se depășește mai ușor, în mod sănătos, o despărțire

Psihologul Taher Sonu spune cum se depășește mai ușor, în mod sănătos, o despărțire

La "Vorbește lumea", Taher Sonu a vorbit despre despărțiri amoroase și despre modul în care acestea pot să fie mai ușor depășite.  

Expertul a subiliniat faptul că nu se poate stabili o perioadă necesară pentru vindecare, pentru că fiecare are nevoie de propriul timp. A povestit că refacerea intervine mai ușor dacă este tăiat, cel puțin la început, contactul și orice fel de interacțiune care nu este necesară cu fostul partener. Taher e de părere că se poate vorbi de vindecare în momentul în care orice racord făcut cu fosta relație nu mai provoacă suferință. Puteți afla mai multe despre cum se depășeste un astfel de moment în mod sănătos, din video-ul atașat acestui material. 

De peste 10 ani, Taher Sonu îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu.Este unul dintre cei mai apreciaţi profesori de seducţie și mii de persoane au apelat la serviciile sale. Ce face mai exact expertul în tehnica seducției? “Ajut bărbații ocupați și antreprenorii să cunoască, să atragă și să păstreze iubita la care visează.”, spune Taher pe contul său de socializare, unde este urmărit de peste 10.000 de persoane. 

În cadrul emisiunii Căsătoriți pe nevăzute, psihologul și expertul în tehnica seducției lucrează pe segmentele de cucerire, încredere și atracție, atât de importante pentru un cuplu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni