• PRO TV
  • Profa de Geografie din liceu a Andreei Esca: „Îi doresc tot ce-i mai frumos în lume”

Profa de Geografie din liceu a Andreei Esca: „Îi doresc tot ce-i mai frumos în lume”

Profa de Geografie din liceu a Andreei Esca: „Îi doresc tot ce-i mai frumos în lume”

Andreea Esca poartă amintiri frumoase din timpul liceului și vorbește mereu cu emoție de acea perioadă a vieții sale. Acum a venit vremea ca liceul să-și amintească de ea. „La mulți ani, Andreea”!

A absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Capitală și patru ani a avut-o ca profesor de Geografie pe Florentina Constantin. Dascălul și-a amintit de perioada în care Andreea i-a fost elevă și a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Florentina Constantin a descris-o pe Esca „serioasă, modestă și conștiincioasă”, o tânără care manifesta încă de atunci calități de lider. „Era respectată de colegi și iubită”, mai spune doamna profesor, iar aceste lucruri sunt valabile și azi. Iată ce mesaj a avut Florentina Constantin pentru fosta sa elevă, Andreea Esca!

Andreea Esca vorbește cu plăcere de perioada petrecută în liceu, în banca a doua, rândul de la mijloc. Anca Stoica i-a fost colegă de bancă în cei patru ani de studii, de care o leagă și azi o prietenie strânsă. „Era brunetă, cu ochi mari, albaştri, foarte nostimă în relaţia cu mine şi destul de aprigă cu alţii. Avea harul povestirii, un dinamism incredibil şi era mereu un car de nervi. Eu îi scriam la română şi franceză, ea îmi şoptea la mate şi fizică. Timpul ne-a arătat şi de ce. Cu Anca Stoica am trăit multe clipe fericite, ne-am povestit mereu aventurile adolescenţei, am râs şi am plâns şi nici măcar trecerea timpului nu a reuşit să ne despartă. Sunt foarte mândră că am prieteni de peste 25 de ani”, s-a confesat odată Andreea. Mai multe despre anii de liceu ai Andreei Esca puteți citi pe blogul prezentatoarei Știrilor PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni