• PRO TV
  • PRO la Untold! Vezi cele mai tari momente si imagini de la festival: GALERIE FOTO

PRO la Untold! Vezi cele mai tari momente si imagini de la festival: GALERIE FOTO

PRO la Untold! Vezi cele mai tari momente si imagini de la festival: GALERIE FOTO

Echipa PRO a trait cateva zile de senzatie la UNTOLD 2017. Intre 3 si 6 august, am mixat noptile albe cu hainele colorate! La cortul nostru din cadrul festivalului s-a dat play la distractie si avem dovada! 

Pentru ca PRO e despre tine si punct, am avut grija sa aducem voia buna si energiile pozitive la UNTOLD. La cortul nostru, ai putut sa te relaxezi, sa iti incarci telefonul, sa faci poze cu gasca sau sa te imprietenesti cu alti oameni, la un joc de volei.

VEZI AICI GALERIA FOTO











VEZI AICI GALERIA FOTO

Cand ai vrut, ai putut sa-ti dai refresh pe un puf confortabil in zona noastra de festival! Si nu doar atat, daca ai avut putin noroc, te-ai intalnit si cu Oana Tache si castigatorii campaniei #fiireporterPRO.





Asa cum stii deja, am lansat provocarea verii in online, iar sute de tineri dornici sa traiasca experienta celui mai tare festival s-au inscris in concurs. Multi sa demonstreze ca pot fi unul dintre corespondentii speciali de la UNTOLD, alaturi de Oana Tache, dar numai doi au ajuns la Cluj.







Irina si Paul au trecut prin focurile interviurilor la propriu si la figurat! Desi a fost foarte cald afara si au avut mereu cate ceva de facut, s-au descurcat foarte bine: s-au imprietenit cu oamenii veniti la festival, au participat la conferinta de presa, le-au adresat intrebari celor mai cool DJ din lume si au invatat meserie de la Oana Tache.







Au fost patru zile pline pentru toti si vrem sa va multumim ca ati facut parte si din povestea PRO de la UNTOLD. Mai multe imagini de la festival se vad in GALERIA FOTO, asa ca... enjoy!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni