• PRO TV
  • Primul gest facut de Kim Kardashian fata de bebelusul nascut de o mama surogat. S-a intamplat imediat dupa nastere

Primul gest facut de Kim Kardashian fata de bebelusul nascut de o mama surogat. S-a intamplat imediat dupa nastere

Primul gest facut de Kim Kardashian fata de bebelusul nascut de o mama surogat. S-a intamplat imediat dupa nastere

Kim Kardashian a fost in camera de spital cand mama surogat a dat nastere celui de-al treilea copil cu Kanye West, conform TMZ. 

Starul reality TV a fost prezenta cand mama surogat era in travaliu si cand a dat nastere fetitei. Kim a fost, de asemenea, prima persoana cu care a avut contact nou nascutul, au declarat sursele apropiate vedetei. 

Kanye a fost si el in camera unde a nascut femeia, insa a stat in spatele unei perdele pana cand a fost adusa pe lume fetita. Dupa acest moment, si-a luat in brate copilul pentru prima data, conform TMZ. 

 

#momofthree

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim si Kanye si-au intampinat fetita ieri. Copilul a fost nascut fara complicatii si cantareste 2 kg si 700 de grame. Mama surogat a sotiilor West a ramas in continuare anonima si a nascut la Spitalul Cedars-Sinai Medical Center din LA, unde Kim si Kourtney Kardashian au dat nastere copiilor lor. 

"Suntem incredibil de recunoscatori mamei surogat care ne-a indeplinit visul cu cel mai minunat cadou pe care ni-l putea face cineva si doctorilor si asistentelor pentru serviciile oferite.", a scris Kim pe website-ul lor. "North si Saint sunt incantati sa isi intampine surioara."

 

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Desi Kanye nu s-a implicat prea mult in sarcina mamei surogat, el este "incantat" de a-si intalni noul membru al familiei.

"Kanye a zis ca singurii care i-au salvat viata au fost copiii lui. Acest lucru a venit dupa o perioada foarte intunecata pe care a avut-o", a adaugat un apropiat al artistului. 

Kardashian-Wests nu au anuntat inca numele fetite, Kim dezvaluindu-i recent prezentatoarei Ellen ca inca se gandeste la numele potrivit pentru fetita ei. 

 

SEASON 6

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni