• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Primele declarații ale lui Silviu Țolu după ce a părăsit Ferma. Ce spune despre duelul dintre Zmărăndescu și Moroșanu

Primele declarații ale lui Silviu Țolu după ce a părăsit Ferma. Ce spune despre duelul dintre Zmărăndescu și Moroșanu

Primele declarații ale lui Silviu Țolu după ce a părăsit Ferma. Ce spune despre duelul dintre Zmărăndescu și Moroșanu

Silviu Țolu a părăsit Ferma-Un nou început cu lacrimi în ochi, în urma duelului pe care l-a avut cu Kamara. A acceptat invitația din partea emisiunii "Vorbește Lumea" și a venit alături de Jorge, fost concurent, să povestească despre experiența avută pe tot parcursul show-ului. 

Despre duelul cu Kamara, Silviu ne-a dezvăluit că nu se aștepta să părăsească competiția, spre dezamăgirea profundă a colegilor săi: "A fost un duel, greu, complex. Uite că eu am fost cel care a plecat acasă până la urmă. Poate că el a avut o motivație mai puternică, îl felicit că a reușit să se impună. Cel mai rău mi-a părut de faptul că i-am lasat pe fermieri singuri, i-am lăsat cu un om în minus".

În ceea ce privește relația lui Pastramă cu Brigitte, Silviu susține că: "Nu sunt convins că e 100% sinceritate acolo. Pe Brigitte am vazut-o foarte atașată, deși eu nu cred că poți să te îndrăgoștești de un om de pe o zi pe alta, dar pe de altă parte mă bucur pentru ei. Dacă este adevărat și este sincer, este un sentiment foarte frumos".

Pentru Silviu, prezența lui Cătălin Zmărăndescu nu a reprezentat o amenințare, ci doar "o gură în plus de hrănit" : "Noi am mai trăit un episod de genul când a intrat Paula, sora Claudiei. Eu nu am avut niciun fel de problemă, nu am știut în primul moment cine este. Nu am fost speriați de venirea lui Zmărăndescu. Ulterior au început niște discuții.Moro s-a simțit vizat, dar am încercat să fiu acolo un umăr de sprijin".

Nu arata o nouă ediție Ferma-Un nou început! Marți miercuri și joi, de la 21:30 la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni