Prima declaratie a Adelei Popescu despre aniversarea micutului Alexandru

13 Iunie 2017, 15:56


	Prima declaratie a Adelei Popescu despre aniversarea micutului Alexandru

Vorbeste lumea ca timpul zboara cu o viteza uimitoare. Micutul Alexandru, fiul carismaticei Adela Popescu, a implinit 1 ani, iar acest lucru s-a lasat cu doua mari petreceri in numele lui Alexandru si in cinstea invitatilor sai.

"Pe 11 iunie, Alexandru a implinit 1 an. A avut parte de doua petreceri: una cu doua zile inainte pentru ca niste prieteni buni de-ai nostri nu puteau sa ne fie alaturi chiar pe 11, iar a doua fix de ziua lui, unde a suflat in tort, am decorat curtea cu multe baloane si jucarii. Insa, pe 11 iunie, chiar la unsprezece si sase minute, ora la care s-a nascut el, noi ne intorceam de la munte. Asa ca am oprit masina, l-am pupat si i-am zis ca il iubim, apoi ne-am continuat drumul. Am primit un cadou extrem de special de la Dana Rogoz, pentru mine, dar despre el – un medallion cumparat dintr-un vintage shop din Berlin, cu un banut ce se deschide si inauntru se pun cateva fire de par. El a primit multe jucarii, hainute, chiar si un kit complet de mers la plaja.", a declarat Adela in exclusivitate.

Adela Popescu face o super echipa cu Cove, in fiecare zi, de la 10:30, cand le prezinta telespectatorilor ce Vorbeste lumea, numai la Pro TV. 

Vezi episoade in intregime pe