Prima declaratie a Adelei Popescu despre aniversarea micutului Alexandru

Prima declaratie a Adelei Popescu despre aniversarea micutului Alexandru

Vorbeste lumea ca timpul zboara cu o viteza uimitoare. Micutul Alexandru, fiul carismaticei Adela Popescu, a implinit 1 ani, iar acest lucru s-a lasat cu doua mari petreceri in numele lui Alexandru si in cinstea invitatilor sai.

"Pe 11 iunie, Alexandru a implinit 1 an. A avut parte de doua petreceri: una cu doua zile inainte pentru ca niste prieteni buni de-ai nostri nu puteau sa ne fie alaturi chiar pe 11, iar a doua fix de ziua lui, unde a suflat in tort, am decorat curtea cu multe baloane si jucarii. Insa, pe 11 iunie, chiar la unsprezece si sase minute, ora la care s-a nascut el, noi ne intorceam de la munte. Asa ca am oprit masina, l-am pupat si i-am zis ca il iubim, apoi ne-am continuat drumul. Am primit un cadou extrem de special de la Dana Rogoz, pentru mine, dar despre el – un medallion cumparat dintr-un vintage shop din Berlin, cu un banut ce se deschide si inauntru se pun cateva fire de par. El a primit multe jucarii, hainute, chiar si un kit complet de mers la plaja.", a declarat Adela in exclusivitate.

Adela Popescu face o super echipa cu Cove, in fiecare zi, de la 10:30, cand le prezinta telespectatorilor ce Vorbeste lumea, numai la Pro TV. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni