• PRO TV
  • Piesa "American Idiot", a trupei Green Day, din nou în topurile muzicale din U.K. după anunțul vizitei lui Donald Trump

Piesa "American Idiot", a trupei Green Day, din nou în topurile muzicale din U.K. după anunțul vizitei lui Donald Trump

Piesa "American Idiot", a trupei Green Day, din nou în topurile muzicale din U.K. după anunțul vizitei lui Donald Trump

,,American Idiot”, hitul trupei Green Day, e din nou popular în topurile muzicale britanice după anunțul că președintele american Donald Trump va face o vizită oficială în Regat în 13 iulie. 

Potrivit reprezentanților Amazon, citați de Huffington Post, piesa a ocupat primul loc în topul celor mai downloadate cântece din 9 iulie. Reprezentanții iTunes au anunțat, la rândul lor, că ,,American Idiot” se situează și în top 10 al celor mai ascultate piese de pe iTunes de săptămâna aceasta. 

Utilizatorii de Twitter nu au pierdut ocazia de a folosi această ocazie pentru a crea o situație amuzantă. Ei îi încurajează pe fanii Green Day să continue să caute și să asculte piesa, astfel încât în ziua vizitei lui Trump, piesa să fie cea mai ascultată. 

Obiectiv, șansele ca piesa să ajungă pe locul întâi în clasament sunt destul de mici, ținând cont că președintele american va ajunge în doar două zile în Marea Britanie.

Frontman-ul Green Day, Billie Joe Armstrong, e de multă vreme un critic foarte vocal al lui Trump, cerându-le în repetate rânduri susținătorilor președintelui american să nu-i mai asculte muzica.

El a declarat într-un interviu mai vechi că piesa a fost inspirată de un alt președinte american la fel de idiot precum Donald Trump, George W. Bush, dovadă fiind și versuri extrem de explicite precum: "Don't wanna be an American idiot/ One nation controlled by the media/ Information Age of hysteria/ It's calling out to idiot America."

Contestatarii lui Trump din Regat plănuiesc, de asemenea, să înalțe un balon în formă de „bebeluş-Trump” deasupra Parlamentului.

Printre acţiunile preşedintelui american care au stârnit reacţii din partea britanicilor se numără comentariile în ceea ce priveşte atacurile din Marea Britanie şi postarea pe Twitter a unui video anti-musulman.

Donald Trump va ajunge în Marea Britanie joi, după summitul NATO din Belgia. Zeci de mii de persoane au anunţat că vor participa la proteste. Pe durata vizitei, el va locui în reşedinţa ambasadorului Statelor Unite în Marea Britanie, care a fost împrejmuită cu un gard metalic pentru a asigura securitatea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni