• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Perechea de botine cu care Adela Popescu a facut senzatie. Aparitia cu care vedeta a atras atentia

Perechea de botine cu care Adela Popescu a facut senzatie. Aparitia cu care vedeta a atras atentia

Perechea de botine cu care Adela Popescu a facut senzatie. Aparitia cu care vedeta a atras atentia

Adela Popescu reuseste intotdeauna sa-si surprinda fanii cu tinutele pe care le poarta la diferite evenimente, dar si atunci cand prezinta emisiunea Vorbeste lumea. 

Asa s-a intamplat si la inceputul acestei saptamani, cand frumoasa prezentatoare a iesit din nou in evidenta datorita outfit-ului chic cu care s-a imbracat, un detaliu atragand atentia in mod special.

Desi se afla in cel de-al treilea trimestru de sarcina, viitoarea mamica continua sa isi creeze tinute cool si in acelasi timp potrivite pentru o gravida.

Vedeta a purtat o pereche de jeansi gri inchis si un top negru, elementul care a reprezentat pata de culoare a outfit-ului fiind botinele galbene, cu franjuri.

In urma cu cateva zile, Adela Popescu le-a dezvaluit fanilor cateva detalii despre sarcina prin intermediul unui live video pe Facebook.

"In principiu, sunt programata sa nasc intre 14 si 19 iunie, dar am aflat ca baietii sunt mai lenesi. Sigur, sigur va fi gemeni. Adica nu sigur, dar asa ar trebui. Dorindu-mi o nastere naturala, nu voi sti exact", a marturisit Adela.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni