• PRO TV
  • Pe el in vezi in filme de actiune, insa sotia lui are o frumusete angelica. Cum arata sotia actorului din "Legiunea"

Pe el in vezi in filme de actiune, insa sotia lui are o frumusete angelica. Cum arata sotia actorului din "Legiunea"

Pe el in vezi in filme de actiune, insa sotia lui are o frumusete angelica. Cum arata sotia actorului din "Legiunea"

Paul Bettany si sotia sa, Jennifer, s-au cunoscut datorita pasiunii comune pe care o au, actoria. Cei doi ai lucrat impreuna pentru filmul "A Beautiful Mind", in 2001.

Jennifer Connelly si-a inceput cariera in ca de la o varsta frageda, ca model. Actrita bruneta cu ochi verzi are o frumusete angelica, ce i-a fost de ajutor si mai tarziu, in cariera de actrita. Artista a debutat in "Once Upon a Time in America", in 1984.

In varsta de 45 de ani, sotia actorului din "Legiunea" pare mult mai tanara si apare pe copertile revistelor precum "The Edit", conform Daily Mail.


Frumusetea actritei este una naturala, Jennifer declarand in trecut, pentru "More Magazine", ca nu este adepta interventiilor plastice: "Nu vreau sa imi sterg istoria de pe fata. Este o rusine ca e atat de greu pentru multi dintre noi sa apreciem frumusetea unei femei in varsta si sa o acceptam la noi insine."

Paul, in varsta de 44 de ani, a spus la randul lui, ca apreciaza foarte mult frumusetea sotiei sale: "Chiar si cei doi copii ai nostri petrec mai mult timp in baie, aranjandu-se, decat ea. Are o frumusete extravaganta fara sa investeasca in asta."


Paul si Jennifer au impreuna un fiu de 12 ani si o fiica de 4 ani iar actrita are un fiu in varsta de 18 ani dintr-o relatie anterioara.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni