Pe 7 iulie începe Neversea! Intră în culisele celui mai tare festival de la mare

Potivit lui Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalurilor Neversea și Untold, se așteaptă în ediția aceasta Neversea un număr de 60.000 - 70.000 de persoane pe zi.

Cel mai tare festival de la malul mării începe chiar azi, pe 7 iulie și va ține până duminică. Damiana Păun, corespondent Vorbește lumea, ne arată, alături de Cristina Bâtlan, de la Imperiul Leilor,  tot ce ne așteaptă pe plaja Neversea. Vedeți totul în video-ul atașat. 



Edi Chereji, director de comunicare al festivalurilor Neversea și Untold:
  „Avem un line-up de excepție și în acest an. Ne bucurăm să îl avem pe Tyga prezent la festival, el a fost prezent și la Untold în 2021. I-a plăcut mult în România și de aceea a revenit în familia noastră. Îi avem pe Black Eyed Peas, cu siguranță vor avea un mega-show, ei erau programați pentru 2020, dar din păcate pandemia i-a ținut departe, dar acum vor recupera distracția pe care au pregătit-o pentru festival. Sunt și artiști români care vor fi în acest an la Neversea: Smiley, Delia, mulți artiști pe care lumea îi îndrăgește. Dacă vreți să îi vedeți pe cei 150 de artiști intrați pe www.neversea.com.”

FOTO: NEVERSEA

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni