Pavel Bartos – o zi emotionanta in tabara MagiCAMP

Pavel Bartos – o zi emotionanta in tabara MagiCAMP

Ieri, prezentatorul de la Romanii au talent si Vocea Romaniei, Pavel Bartos, a petrecut cateva ore alaturi de copiii aflati in tabara MagiCAMP, locul unde echipa organizatorilor face totul pentru a aduce zambetul pe chipul copiilor diagnosticati cu cancer. Cei mici au parte in fiecare zi de supraveghere din partea unor medici de specialitate, pediatri, psihologi specializati, dar se si distreaza impreuna  entertaineri de top si desfasoara tot felul de activitati care sunt menite sa le stimuleze increderea in fortele proprii si stima de sine. Aici, ei reusesc sa-si faca prieteni, sa se joace si sa participe la diverse activitati sociale.

Pavel s-a alaturat si el celor din tabara si a fost impresionat de caldura cu care a fost primit. A stat de vorba cu copiii, s-au jucat impreuna, au povestit despre activitatile de zi cu zi, despre planurile de viitor, au facut poze, iar actorul le-a dat autografe. 

“Ma cutremura sa merg in spitale, ma cutremura si nu pot intelege cum niste copii pot avea parte de asa ceva, dar aici, in MagiCAMP, am intalnit cu totul altceva. Faptul ca acesti copii se afla intr-o tabara, intr-un loc de joaca si creatie, unde au parte de o stare de normalitate, este extraordinar. Am intalnit in vizita la MagiCAMP niste copii frumosi, inteligenti, dornici de cunoastere, dar mai ales plini de speranta! Am stat de vorba cu ei, de fapt ei au stat de vorba cu mine, erau entuziasti si doreau sa imi impartaseasca aventurile de care au parte zilnic aici, dar mai ales despre ce vor sa se faca atunci cand vor fi mari. In acel moment toti aveau zambetul pe buze si li se citea speranta in ochi. Faptul ca acesti copii sunt in tabara asta le creaza o stare extraordinara, ii face sa uite de orele de chin si suferinta atunci cand sunt internati. E admirabil ce fac oamenii de acolo, de la voluntari pana la cei care ii sustin. Ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca exista astfel de oameni! Sunt fericit ca am avut ocazia sa petrec cateva ore impreuna cu oameni deosebiti, care merita tot respectul nostru, dar mai ales ajutorul nostru!”, a spus Pavel Bartos.

Pavel iubeste foarte mult copiii si, in ciuda faptului ca are un program foarte incarcat in aceasta perioada, si-a dorit foarte mult sa faca o vizita la MagiCAMP si sa petreaca timp cu cei de acolo. 

Zilele acestea au inceput filmarile pentru un nou sezon Vocea Romaniei, care va fi difuzat din toamna, Tot in aceasta toamna, Pavel alaturi de Smiley si intreaga echipa Romanii au talent vor pleca prin tara, in cautarea de noi pretendenti la titlul de erou national.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni